Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge pobrać

Beornottobe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeeeść !
Jak widać pisze tutaj już kolejny temat, a teraz mam problem ponieważ nie moge pobrać gry ;// Zatrzymuje sie 99% i pisze jedna sekunda.

Niech mi nikt nie pisze tutaj że to powód neta bo neta mam dobrego (250kb/s) i zawsze pobierało mi każde gry.

Za pomoc daje like i *****

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ja ci polecam:

Zaczęcia od nowa pobierania - niestety twój net nie jest dobry jak będziesz grał będziesz miał lagi :)

A i oraz jak przeczytałem twój poprzedni temat . Radzę ci pobrać z oficjalnej strony Neverwintera - nie ma innej opcji jak się zatrzymuje

Opublikowano

Ja ci polecam:

Zaczęcia od nowa pobierania - niestety twój net nie jest dobry jak będziesz grał będziesz miał lagi :)

A i oraz jak przeczytałem twój poprzedni temat . Radzę ci pobrać z oficjalnej strony Neverwintera - nie ma innej opcji jak się zatrzymuje

Jak ja pobrać nie mogę lanchera !@?!@?!@#

Internet dobry mój kolega ma 150kb/s i mu dobrze chodzi -.-

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Poproś kogoś żeby może wrzucił tobie na jakiś hosting całą grę lub włącz tą aplikacje co pobiera jako administrator.

A do kolegi który pierdo**, że internet 250/kbs jest słaby i będą lagi to dlaczego ja mając neta 1mb nie mam żadnych lagów ;D?

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Poproś kogoś żeby może wrzucił tobie na jakiś hosting całą grę lub włącz tą aplikacje co pobiera jako administrator.

A do kolegi który pierdo**, że internet 250/kbs jest słaby i będą lagi to dlaczego ja mając neta 1mb nie mam żadnych lagów ;D?

5GB na hosting wrzucic? xDD

Hmm... pomyśle co zrobić najwyżej u kogoś pobiorę launchera i na pędrajwa wrzuce ^_^

Chwilowo skanuje kompa pewnie znowu ten virus SALITY jest xdd

Ja ci polecam:

Ja ci polecam:

Aż taki głupi jeszcze nie jestem ... Najpierw z oficjalnej strony pobrałem potem z innego hostingu próbowałem ...

Opublikowano

Może firewall/antyvirus blokuje ci pobranie tej gry?

Nie nie, na pewno nie bo przedtem antyvirusa nie miałem a zapora offline, teraz pobrałem i zeskanował mi kompa. Okej pare było tych SALITY może all usunął. Zobacze czy pobierze teraz.

///edit:

Dalej nic ;/

Opublikowano

Hmm, ja miałem tak gdy np: chciałem pobrać z google chrome to zawsze 99% i sie stopowało, a na innych typu: Opera itp. normalnie.

Więc spróbuj z jakiejś innej przeglądarki.

945496meszi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...