Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WTF zed

maciu112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc we wszystkim co się wiąże z Zedem kupiłem go i tak mnie jada ze dostane zaraz załamania nerwowego jak tym grac prosze o build,jak sie zachowywac i wszytko co sie da

Opublikowano

Win rarem chłopie, Zed to bardzo łatwy champ, zależy gdzie nim grasz, wystarczy, że zrobisz pare razy klona z W i pouderzasz przeciwnika z Q i na pewno mu zejdzie dużo HP, Sam mam Zeda i go polecam :) nim miałem 1 pentę, jeżeli pokazać Ci jak się nim gra, zapraszam Invincible44 :) 28 lvl tutaj mam bo expie to konto ;-) Eu/Nordic

Brak sygny :)

Opublikowano

@up

czyli smurf :DDD

@top

harrasuj, last hituj,roamuj, zabijaj a wygrasz.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

i buduj BT BORKA LW I CZARNY TASAKA na koncu guardian raundin lub coś takiego

But na CD lub 5 do romowania lub mercurki jak mocne CC

Opublikowano

Mam pytanie czy kupowac łatwiejszego talona czy postarac sie ogarnac lepiej zeda i grac nim nadal który jest lepszy na wyższym elo

Opublikowano

Ogarnij Zeda i wtedy kup Talona, ja tak zrobiłem i jestem w kroku zbierania IP. Build jak dla mnie: merki -> blade of ruined -> black cleaver -> bt -> last whisper -> guardian angel/warmog. W team fight za pomocą cienia musisz dojść do adc/apc i go wyeliminować i uciec a gdy już apc/adc(w zależności kogo 1-szego zabiłeś) jest osłabiony to zbackdoorować go i wykończyć, jeśli został tylko jungler, support i solotoper to tylko harrasujesz bo zakładam że po przejściu do adc/apc masz mało hp. W razie czego ucieczka z cieniem. Musisz jeszcze ogarnąć pozycjonowanie cieni tak żeby móc swobodnie manipulować przeciwnikiem jednocześnie harrasując go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...