Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Combo lee sin Ward + W

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Akcja sie dzieje 16:15

Testowałem przed chwilą taki myk lee sinem i nie wychodził za ch*j

Dałem sobie inteligentne uzycie itemu na wardzie na F1 i oczywiscie doskok do W

Zrobiłem podobne combo, tyle że nie udawało się bo jak stawiałem Warda to miałem jeszcze taki pół sekundowy / sekundowy Cooldown żeby do niego doskoczyć, a z tego co widze ten gość nie miał ( dodam że gram na SmartCastach więc powinno pyknąć bez problemu ). Wygląda to jakby typ miał Użycie warda razem z doskokiem na jednym klawiszu. Z tego co mówił Mi kumpel to nie był pewien ale powiedział że jest możliwość zrobienia czegoś takiego.

Jeżeli tak to w jaki sposób?

Opublikowano

Podpowie ktoś, co i jak ustawić w sterowaniu grając lee sinem? te smart casty ułatwiaja gre tym champem?

@topic: mi sie zdaje ze on po prostu ma niezła wprawę i refleks,bo jak sam widzisz amatorem to on nie jest;)

Opublikowano

To nie "cooldown" tylko bodajze W ma mniejszy zasieg niz zasieg stawiania warda. Z co do wykonania tego to trzeba dlugo trenowac. Sam tak probuje robic ale troche wolniej mu to wychodzi. Sa chyba jeszcze do tego skrypty w BoLu, aczkolwiek nie polecam bo wtedy stajesz sie noskillem ktory nie bedzie nic umial zrobic fajnego bez bota :x

Game Over

Opublikowano

Podpowie ktoś, co i jak ustawić w sterowaniu grając lee sinem? te smart casty ułatwiaja gre tym champem?

@topic: mi sie zdaje ze on po prostu ma niezła wprawę i refleks,bo jak sam widzisz amatorem to on nie jest;)

Myśle że smartcasty na lee to podstawa ( ułatwiają gre ) ale kto co woli

Inteligentne uzycie czaru 1 : Q

Inteligentne uzycie czaru 2 : W

Inteligentne uzycie czaru 3 : E

Inteligentne uzycie czaru 4 : R

W opcjach na " przypisanie klawiszy " poćwicz na botach :)

Opublikowano

Co w tym trudnego ustawiasz smartcasta na przycisku na którym masz warda i na W naciskasz smartcasta z wardem (u mnie 1) I stawiasz go a następnie w do warda . Nie jest takie trudne Nauczyłem się robić tego w 2 grze Lee sinem Bro pozdro w trenowaniu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ogarnij sobie najpierw jego zasięgi z Q i W

Potem sobie zagraj na smartcastach jeżeli nie przypadną Ci do gustu poprostu graj normalnie ...

Jak już nabierzesz doświadczenia zobaczysz że Smartcasty są lepsze ( szybsze castowanie spelli i wygodniejsze rzucanie ich )

Ale zaznaczam to jest kwestia gustów :)

Opublikowano

Co w tym trudnego ustawiasz smartcasta na przycisku na którym masz warda i na W naciskasz smartcasta z wardem (u mnie 1) I stawiasz go a następnie w do warda . Nie jest takie trudne Nauczyłem się robić tego w 2 grze Lee sinem Bro pozdro w trenowaniu

Jemu nie chodzi o to jak to zrobić tylko czy da się zrobić to z taką prędkością poza wypracowaniem tego po prostu np. żeby mieć smart casta na warda+W.

Wg mnie to kwestia wprawy Lee to mój main i w 1/2 przypadków daje jedynie radę zrobic to tak sprawnie

Opublikowano

Ja sam próbowałem coś takiego zrobić ale mi za bardzo nie wychodziło.. trzeba dużo ćwiczyć :)

Czy Bóg istnieje? Zależy dla kogo i zależy jaki to jest Bóg.. Dla mnie jest to komputer, i wiem że on na pewno istnieje. B)

Damir_Avdic-2-800x200.jpg

Opublikowano

Trzeba dużo trenować i w końcu nie staje się to problemem. Voyboy dużo gra Lee Sinem, taki Ward+W to podstawa na tej postaci, taki darmowy flash :)

Osobiście używam smartcasta na Wardzie i na W, tak mi wygodniej.

fb.com/myrodj

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oglądałem dużo Insec-a i też byłem pod wrażeniem tego combo ;) Nauczyłem się i mam nadzieję że to w jaki sposób to zrobiłem też Ci pomoże ;)
- Tworzysz customa ( 5vs5 tyle że nie dodajesz botów robisz grę samemu )
- wybierz teleport
- idziesz na jungle lub linie wbijasz lvl i zarabiasz na item na wardy + jakies zwykłe wardy

- potem idziesz do double golemów i z lini strzelasz q , przyciągasz się do idącego golema , stawiasz warda , używasz do niego tarczy i nastepnie naciskasz r ( wiem że nie działa na minionach ale dzięki temu wyrobisz nawyk)
- golemy są o tyle dobre że imitują przeciwnika idącego w Twoją stronę
- takie ćwiczenie jest lepsze niż granie z botami/ludzmi ponieważ masz więcej okazji by wykorzystać combo, a nie czekać całą grę na jedną szansę ;)
- Powodzenia w ogarnianiu Lee ;)

Opublikowano

- Akcja sie dzieje 16:15

Testowałem przed chwilą taki myk lee sinem i nie wychodził za ch*j

Dałem sobie inteligentne uzycie itemu na wardzie na F1 i oczywiscie doskok do W

Zrobiłem podobne combo, tyle że nie udawało się bo jak stawiałem Warda to miałem jeszcze taki pół sekundowy / sekundowy Cooldown żeby do niego doskoczyć, a z tego co widze ten gość nie miał ( dodam że gram na SmartCastach więc powinno pyknąć bez problemu ). Wygląda to jakby typ miał Użycie warda razem z doskokiem na jednym klawiszu. Z tego co mówił Mi kumpel to nie był pewien ale powiedział że jest możliwość zrobienia czegoś takiego.

Jeżeli tak to w jaki sposób?

Nie bardzo rozumiem. Ja takie combo robilem po 5 rozegranych grach Lee Sinem. Jezeli masz smart casty, to jest ci to latwiej zrobic

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...