Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawianie Serva Windows 7 Help!

FilipxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem dobrego kompa i mam na nim windows 7 i mi serv nie chce odpalić jak miałem wcześniej słabszego kompa z windowsem XP to wszystko poszło teraz próbuje odpalić serva i nie da sie już 12 razy próbowałem i nic.Może mi ktoś powiedzieć czy wogule da sie postawić serva na windows 7 a jeśli tak to prosze powiedzieć jak.

Opublikowano

stawia się tak samo ale daj jakiś ss bo jak napisałeś a nawet nie wiemy jak błąd czy dlaczego się nie chce odpalić

Opublikowano

Robiłem dokładnie tak jak za 1 razem co mi poszedł na starym kompie co miałem XP jak sie pierwszy raz nie udało to jeszcze robiłem tak jak w poradniku z którym robiłem 1 serva mojego który działał

Opublikowano

Serwa postawić się da, sam stawiałem na WIN 7 PRO więc nie ma on problemu, jedynie co może Cię blokować to "dodatek" do win7 zwany windows defender, ale z ss wynika że popełniłeś gdzieś błąd.

Opublikowano

Systemu nie bede zmieniał bo 7 mam orginalna a visty nie mam a pliki wszystkie były w 1 parcie

Spróbuje jeszcze raz zrobić dokładnie jak na filmiku ale nie wiem czy pójdzie jak nie to już nie robie

Kurde zrobiłem jeszcze raz i dalej nic może to dlatego że w Virtual PC nie ma mojego systemu jest jedynie Vista z tych najnowszych ale Windows 7 nie ma

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...