Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak wrócić z ruskiego serwera ?

DiscoVorm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Może to gdzieś jest już na forum, możliwe że nawet to zły dział....)

Witam!
Wiem że niektórzy ludzie przenieśli się na serwer rosyjski kiedy był możliwy darmowy transfer - jedną z nich byłem ja.

Jednak nie można tam kupić RP za pomocą sms z polski tylko za pomocą rosyjskiej waluty.

Jedynym możliwym sposobem na zakup RP (dla Polaka) na rosyjskim serwerze jest : PAYPAL !

Wybieramy np. Russia Federation -> PayPal -> klikamy interesującą nas sumę (koszt jest podany w rublach, lecz na paypalu nie płaci się w rublach - gdyż są tam nie dostępne) -> walutą jaką będziemy płacić na Paypalu będzie euro.

Sam kiedy się przeniosłem myślałem że zostałem tam na stałe.

Mam nadzieję ze komuś pomogłem :)

18z7.jpg

Na forum od 12-07-2013

od godziny 01:53

Opublikowano

Oprócz tego jest druga opcja. Wystarczy skontaktować się z supportem, a wtedy oni pozwolą uzbierać RPki na innym koncie (innym regionie) i wtedy przeniosą ci konto z Rosji na wybrany region a RPki zabiorą z utworzonego konta. Można tym sposobem zrobić transfer płacąc innymi sposobami.

Opublikowano

to jest to pytanie, czy info, czy poradnik, czy co?

by nie było spamu:

kolega napisał do supportu i pozwolili mu zebrać RP na innym koncie, po czym mu je odjęli, a main konto przenieśli na EUNE.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...