Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pc za 1000 pod gry?

kaytek11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, chcialbym zeby ktos mi pomogl zlozyc kompa pod gry (mam do
dyspozycji tylko 1000zl...) czy za ta kwote da sie zlozyc cos aby
nadawalo sie do tych nowszych gier? chodzi mi tylko o samo pudlo.. sprzet
ktory teraz posiadam to 9 letni trup który ma problem z przegladarka a o
grach to juz nie wspomne..

z gory dzieki

Opublikowano

Dozbieraj z 200zł jeszcze to już można myśleć o g1610 + 7750. Ale to koszt ok.1200zł. Chyba, że coś z uzywanych części.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Za 1500 już masz przyzwoity sprzęt.

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=70749&s=74018&s=76672&s=74774&s=77392&s=56456&s=70416&s=63363

Wiadomo, że trzeba trochę po kosztach ciąć i dlatego dałem starszą płyte (mATX mniejsza ), zasilacz 450W ( aczkolwiek wystarczy z zapasem ). Tutaj zestaw da rade z takimi grami jak bf3, wiedźmin 2 itp. Oczywiście jeżeli mowa o bf3 multiplayer to więcej niż na 32 graczach nie pograsz bo bd spadały fps, ale w tym budżecie nie można wymagać cudów.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Zły nie jest, ale w moim masz wydajniejszą grafikę.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

24dnacg.png

Opublikowano

24dnacg.png

Opublikowano

ok czyli ten zestaw który podaliscie mi bedzie furał na 100% tzn. ze bedzie wszystko do siebie pasowało? sorry bo ja to jestem zielony troche

Opublikowano

mysle ze nie bedzie mi potrzebny dysk 1tb poniewaz tych gierek nie bede mial az na tyle, chyba ze to tez ma znaczenie mniejsze lub wieksze w wydajnosci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...