Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składak do 4,5 tys.

asdpojmn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bozydar12

autor ma kartę graficzną 4gb a ty 2gb nie wiem ale może będzie chciał grać na 2-3 monitorach a ten dysk i tak zbyt bardzo nie da mu dużej wydajności do tego ma trochę lepszą płytę. a jak będzie chciał dysk ssd to niech kupi SSD Kingston SSDNow V300 120 GB 2x tyle co podałeś i tylko o 105 zł więcej a jak by miał brać 2x60 twoje to zapłacił by prawie 500 zł a za ten 120gb 355zł

ale to wybór autora

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

bozydar12

autor ma kartę graficzną 4gb a ty 2gb nie wiem ale może będzie chciał grać na 2-3 monitorach a ten dysk i tak zbyt bardzo nie da mu dużej wydajności do tego ma trochę lepszą płytę. a jak będzie chciał dysk ssd to niech kupi SSD Kingston SSDNow V300 120 GB 2x tyle co podałeś i tylko o 105 zł więcej a jak by miał brać 2x60 twoje to zapłacił by prawie 500 zł a za ten 120gb 355zł

ale to wybór autora

to niech się ku**a określa.. Ja składam zestaw najwydajniejszy pod te cene, nie podał on specjalnych wymagań, więc to twoje komentarze są troche nie na miejscu. Jak autor chce robić coś nadzwyczajnego to niech pisze. Napisał, ze chce o/c to ma o/c.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

bozydar12

napisałem że będę robił o/c a i pomysł bronka jest trafny będę chciał podłączyć po jakimś czasie jak nazbieram kasy 3 monitory

ale jak coś to dobra płyta pod o/c i czy ogółem zestaw będzie ok ten mój ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...