Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wezwanie

Piotrek172

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema potrzebuje pomocy odnośnie wezwania. Podobno zdobywa się dzięki temu nieoszlifowane diamenty. Przeczytałem ze wezwanie to inaczej inwokacja do bóstw. Znalazłem na necie jak to zrobić. Podobno trzeba podjeść do ogniska i nacisnąć ctrl + 1 robię to i nic sie nie dzieje. A w zadaniach nie mam żadnego na 10 poziom który byłbym w jakiś spo

Opublikowano

Siema potrzebuje pomocy odnośnie wezwania. Podobno zdobywa się dzięki temu nieoszlifowane diamenty. Przeczytałem ze wezwanie to inaczej inwokacja do bóstw. Znalazłem na necie jak to zrobić. Podobno trzeba podjeść do ogniska i nacisnąć ctrl + 1 robię to i nic sie nie dzieje. A w zadaniach nie mam żadnego na 10 poziom który byłbym w jakiś spo

Nie ctrl+1 tylko ctrl+i, musisz mieć wykonany quest "Wezwanie bogów", aby wykonywać inwokację.

Opublikowano

Ten quest jest na 7 lvl tak napisał gracz tej gry po jego wykonaniu przy każdym ognisku/totemie możesz się modlić klikając CRTL + I.

Personil_eune_38_1_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...