Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] sposób na pz

gucio6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. dzisiaj moj kumpel napisał mi ze ma jakis sposob na pz ale nie moze sie nim podzielic. znacie moze jakies? z góry dzia :P

bb68.png

Opublikowano

albo tez mozliwe ze robi na starym sposobie 5 lvle wbicie jednego to teoretycznie nic a za 1 250 pz? co sadzicie?

bb68.png

Opublikowano

pisałem z nim (10 sek temu) napisał mi ze to nic z tego tt'boty do farmienia refy czy cos. zna cos innego i nie wkreca mnie. dlaczego? dzisiaj rano weszłem na jego konto miał 63pz przedchwila weszłem i miał 6298 pz ... cos nie ten teges ;/

bb68.png

Opublikowano

Cóż nigdy nie masz pewności że Ciebie nie okłamuje z tym że to nie za RAF system.

Niestety sposobu na "hackowanie" pz nie ma. Gdyż są one po stronie serwera Riot Games zachowywane.

Albo zrefundował jakiegoś bohatera aby Cię wkręcić :D

Moim zdaniem to tylko i wyłącznie referrale.

18z7.jpg

Na forum od 12-07-2013

od godziny 01:53

Opublikowano

czytałem przed chwileczka o refach. podobno jest ban jak to wykryja? co o tym "sądzicie"? nie chce zakładacnew tematu

bb68.png

Opublikowano

Kolega zrobił cie w banbuko. A co do robienia reflinków w celu pozyskania PZ. Nie opłaca się, spędzisz pare godzin na wbijaniu lvl na reflinku w czasie, w którym możesz wbijać PZ na głównym koncie.

Opublikowano

czytałem przed chwileczka o refach. podobno jest ban jak to wykryja? co o tym "sądzicie"? nie chce zakładacnew tematu

Do 10 nawet nie patrzą a do 50 jest jakieś prawdopodobieństwo, jeżeli chcesz robić refy to najbezpieczniej robić ich 10. Jeżeli wykryją to oczywiście ban na konto-smurf i cofnięcie nagród z refów.

Opublikowano

dobra cls xD zrobił mnie w chu*a ... zrefundował champa hahahahahaha xD

bb68.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...