Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] PESTKOWY RATATAJ by. PsPMagister

Quarez211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ani opisania, ani nic. Poradnik zrobiony na odwal się, autor dodał kolory, aby było wrażenie, że "coś jest". A tak, to armatka spoko.

Opublikowano

Dokładnie to co UP.

Sorka, opisze to dokładnie kiedy indziej lecz chwilowo za dużo czasu nie mam (ja np. nie siedzę całymi dniami na kompie)

Ani opisania, ani nic. Poradnik zrobiony na odwal się, autor dodał kolory, aby było wrażenie, że "coś jest". A tak, to armatka spoko.

Sorka, opisze to dokładnie kiedy indziej lecz chwilowo za dużo czasu nie mam (ja np. nie siedzę całymi dniami na kompie)

Opublikowano

Hmmmm. Ja też nie siedzę całymi dniami na kompie. Skoro nie masz czasu, to jakim sposobem odpisałeś tak szybko na nasze posty? Odpisałbyś jutro, albo za godzinkę, dwie. A to po 10 minutach. Za ten czas mogłeś opisać budowę i działanie mechanizmu o.O

Opublikowano

Po co temat jak chyba każdy ma kanał na Youtubie i przynajmiej troszkę słyszał kto jest dyktatorem niebieskich i kto robi najbardziej ostre armatki ;/

Opublikowano

Jeśli ktoś zrobi tą armatkę na słabym serwerze gdzie tnt jest włączone, wywali serwer. Szkoda że to opublikował, jeśli ktoś się puści na to w wojnach frakcji to będzie masakra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...