Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieskonczona mana!

JEBANYKOZAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie żeby co, ale na oryginale nie działa ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nie żeby co, ale na oryginale nie działa ;)

Bo była aktualizacja, która naprawiła ten błąd jak i parę innych lecz mniej poważnych.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Bo była aktualizacja, która naprawiła ten błąd jak i parę innych lecz mniej poważnych.

Czyli już bug, i zarazem temat jest nie użyteczny zgadza się ;C ?

[*]

Opublikowano

@up możesz używać starszej wersji CW, piracka wersja jest jeszcze na tej wersji z tym bugiem. nikt nie wrzucił nowej wersji więc na piratach działa, tzn powinno chyba że masz nowszy launcher

Opublikowano

@up możesz używać starszej wersji CW, piracka wersja jest jeszcze na tej wersji z tym bugiem. nikt nie wrzucił nowej wersji więc na piratach działa, tzn powinno chyba że masz nowszy launcher

Jednak z czasem będzie trzeba zuptadować go więc wiesz...przepadnie to i owo :C Jednakże i tak też można, dla upartego nic trudnego :D

[*]

Opublikowano

domyślam się że aktualnie z 80% osobników w tym dziale używa pirackiego (starego) Clienta gry, więc niech temat zostanie.
Ja tylko dałem notkę że na oryginale nie działa, żeby userom nie pękała żyłka że im nie działa ten bug.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

• 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Jezu co oni zrobili ten bug był mega :D niestety ja głupi zaaktualizowałem i teraz BK -.- ale dobrze, że to napisałeś nowi może nie wiedzieli :)

y8HqE13.png                             

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...