Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ethana.eu Żaden BS nie działa :(( HELP!

magicrod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Problem jest mój taki jak w temacie.Sciągam najnowszego Bs'a od PadMaka.i Dupa.Biore odpalam inector czy jakoś tak :D i normalnie wszystko póki nie zaczne coś robić.Zrobie te sucefull ok. coś tam 3 sekundy dobra czekam.Potem wybieram coś tamcoś.py i klikam run i bląd trwa szukanie rozwiązania bla bla bla i trzeba zamknąć program.Ten od w pythonie tez nie działa :(.Nie wiem co robić daje lajki oraz się odwdzięcze! Pozdrawiam i licze na was :(

Opublikowano

Gdyby nie to że mam problemy z netem to bym go pobrał i Ci pomógł jednak clienta będę pobierał 5h .. Injectujesz padmaka przy zalogowanej postaci ? Czy przy wyborze postaci ? Czy przy oknie logowania ?

oLqzgYC.png

Opublikowano

w kamerze masz bsa pod komendą /bs to jest ten sam co python tylko nie potrzeba w nim żadnego injectowania, wystarczy że zalogujesz się na modzie.

Opublikowano

metin2.pl lub inny czysty priv, instalujesz moda do tego klienta i odpalasz. lecz ethany pewnie nie ma, wiec łap serverinfo, podmieniasz w tym folderze co zainstalowałes kamermoda i odpalasz przez metin2mod2011sf.exe

http://www10.zippyshare.com/v/61730680/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/d88d712d73fe21aad814f1988e97c3603e10a17ae31d59d4542e93f992af6933/analysis/1372747033/
Opublikowano

A mam pytanie jak chce bony np:

3500hp - mozna tyle na ethanie :D

15 magia

15 lud

10 przeszywka

10 kryt

to one wejdą losowe ze np 1 kryt potem lud magia hp itd.? 2.pytanie czy długo to bonuje? bo już tyle zmianek zużyłem i jak narazie nic.A i to sie samo zatrzyma jak wejda bony?Pozdro

Opublikowano

obojętna jest kolejność, może wejść i np. magia, hp, przeszywka, ludzi, kryt

zależy to od farta ile ci będzie bonował.

jak znajdzie to samo zatrzymuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...