Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zarobić realne pieniądze na SM itp.!

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre. Ile na miesiąc da się wyciągnąć?

wyplata1.png

wyplata2.png

wyplata3.png

wyplata4.png

wyplata5.png

wyplata6.png

Więc na miesiąc nawet 100 zł

Opublikowano

Ale dla takiego bez premium goscia? Tyle on wyciąga a on ma może jakieś osoby polecone itp a mi chodzi o zwykłego usera bez niczego.

Opublikowano

Ale dla takiego bez premium goscia? Tyle on wyciąga a on ma może jakieś osoby polecone itp a mi chodzi o zwykłego usera bez niczego.

Gościu bez premium, pisał na innym forum (nie będę reklamował), że to są zarobki "na spokojnie", niedługo będzie robił x razy więcej

Opublikowano

Osobiście uważam, że to jest żerowanie na dzieciach no-life'ach, którzy jarają się jak mają 100 zł. Idzcie do każdej normalnej pracy, np. przerzucanie węgla (wejdzie w łapy xD) i doicie w miesiąc 2000 zł przy komfortowym tempie machania łopatą :D Tak wejdzie w łapy, a przed kompem się oczy psują, garb rośnie i człowiek marnieje (tymczasem praca fizyczna daje wzrost endorfin (hormonu szczęścia)) Decydujcie sami!

Opublikowano

Osobiście uważam, że to jest żerowanie na dzieciach no-life'ach, którzy jarają się jak mają 100 zł. Idzcie do każdej normalnej pracy, np. przerzucanie węgla (wejdzie w łapy xD) i doicie w miesiąc 2000 zł przy komfortowym tempie machania łopatą :D Tak wejdzie w łapy, a przed kompem się oczy psują, garb rośnie i człowiek marnieje (tymczasem praca fizyczna daje wzrost endorfin (hormonu szczęścia)) Decydujcie sami!

Powiedz mi gdzie znajdę taką pracę za 2k Zł za miech za przerzucanie węgla.

15 Latek

Opublikowano

Żerowanie na dzieciach no-lifach, a mają iść do "normalnej pracy", dzieci?

Gdzie Ci na łopatę przyjmą kogoś przed 18 ;), a dla młodzieży w wieku 14-18 lat 100 zł to dużo, na swoje wydatki starczy, a oczy przed komputerem psują się nieznacznie, sam spędzam przy kompie dużo czasu, 3h dziennie, od dwóch lat po nawet 15, jakoś nie odczuwam, aby wzrok mi się pogorszył ;).

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...