Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] strona inter z shoutbox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej napisz sam html+css to 3 godziny nauki, I stworzysz prostą ładną stronę :) skrypt shoutBox'a znajdziesz na różnych portalach, Jeśli nie chcę ci się uczyć języka html+css, Polecam jimdo.pl.

Opublikowano

Najlepiej napisz sam html+css to 3 godziny nauki, I stworzysz prostą ładną stronę :) skrypt shoutBox'a znajdziesz na różnych portalach, Jeśli nie chcę ci się uczyć języka html+css, Polecam jimdo.pl.

Ok. A masz jakies strony filmy do nauki i wytłumaczenia ?

Opublikowano

html oraz css wystarczy do zrobienia prostej i ładnej stronki, Shoutbox możesz napisać sam, Ale to może być dość trudne dla nowicjusza albo w google poszukać "Gotowców". ;)

Opublikowano

html oraz css wystarczy do zrobienia prostej i ładnej stronki, Shoutbox możesz napisać sam, Ale to może być dość trudne dla nowicjusza albo w google poszukać "Gotowców". ;)

Ok. A Stronke na czym potem polecasz zalozyc ??

Tylko za darmo jkak mozna :)

Opublikowano

Na xaa.pl masz za 3zł Bez reklam, I w miarę dobry, Darmowy to cba.pl albo fwl.pl, Ja jednak wolę cba.pl mimo iż ma reklamy to jest na rynku już od kilku lat i wiem że nie padnie z dnia na dzień ;)

Opublikowano

Na xaa.pl masz za 3zł Bez reklam, I w miarę dobry, Darmowy to cba.pl albo fwl.pl, Ja jednak wolę cba.pl mimo iż ma reklamy to jest na rynku już od kilku lat i wiem że nie padnie z dnia na dzień ;)

Ok. To jak cos nie bede wiedzial to moge popytac na pw ? Bo jak sie naucze to o cba.pl sie popytam.. :)

Opublikowano

Po pierwsze HTML i CSS'a nie nauczysz się w 3 godziny. Załapiesz jakieś tam podstawy, ale własnie - podstawy.

Jak masz się uczyć to naucz się porządnie.

Co do hostingu to polecam hostinger.pl

Nie ma reklam, w pełni darmowy, 100GB transferu miesięcznego.

Powodzenia.

Opublikowano

Po pierwsze HTML i CSS'a nie nauczysz się w 3 godziny. Załapiesz jakieś tam podstawy, ale własnie - podstawy.

Jak masz się uczyć to naucz się porządnie.

Co do hostingu to polecam hostinger.pl

Nie ma reklam, w pełni darmowy, 100GB transferu miesięcznego.

Powodzenia.

biore na hostinger..

co mam wybrac ??

domene czy subdomene????

i powiecie czym sie rozni ?

Opublikowano

Cóż, rozumiem że zaczynasz swoją przygodę z tworzeniem stron zatem masz duże braki, więc te podstawowe pytania wstukaj w google.pl

Nie rozum mnie źle, ale tak jest po prostu szybciej i wygodniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...