Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SingleBot v0.9

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny mały bocik od DeniSSXRus'a działający na wyścigach dla pojedynczego gracza.

s324ub.jpg

downloadvl.png

http://www5.zippyshare.com/v/6930053/file.html

skanc.png

https://www.virustotal.com/pl/url/3b94875a5561c876cc2fbae2c77fa2aac58944ce35f23af2e6c4cf7fa901334d/analysis/1391799662/

jakuywa.png

1. Wypakuj.
2. Uruchom grę, ustaw rozdzielczość 800x600 w trybie okienkowym oraz minimalne detale.
3. Dołącz do dowolnego wyścigu.
4. Uruchom hack.
5. Ustaw odpowiednie opóźnienie (domyślnie 500, w milisekundach).
6. Kliknij "Start".

funkcje.png
omija Anti-Cheat
autopilot
odbiera nagrody
działa w nieaktywny oknie
prędkość x10

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Archiwum rozpakowałem i wrzuciłem ponownie sam "exe".

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jak go ustawić żeby wszystko ładnie śmigało bo mi się coś pieprzy i za ładnie nie jedzie ? Bo tam są jakieś opcie typu F1, F2, F3, F4, F5, F6... Pomożesz ?

Opublikowano

Bot działa tak, że samochód jedzie wyścig od startu do mety. Niestety ma tendencję do wbicia się w znak/ścianę i stania w ten sposób kilka godzin :/. Jest na to jakieś rozwiązanie? Przy wall hacku nie może trafić do mety i przejeżdża pod nią :P

Opublikowano

Niestety na to Wam nic nie poradzę. Bot jest po prostu słaby i mało wydajny. Autor poleca trasę "Agostini Avenue", spróbujcie tam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No nabija , ''SAMOTNIK'' może wbić spokojnie . Dużo tego trzeba , bota nie testowałem ale po opiniach większości osób to dosyć cięzko będzie to zrobić . Poczekam na pare innych aktualizacji , może będzie wydajniejszy i szybszy .

Opublikowano

czy nikt z boterów nie wpadnie na pomysł zrobienia flpr bota czy pursuit bota pod wyścigi single, takie trudne?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja 0.6 (31.07.13)

Opublikowano

Aktualizacja 0.7 (07.08.13)

Opublikowano

dzieki! dziala :) chociaz wciaz zwiedza bardziej sciany i beczki, ale do mety tez dojezdza :P

===

maly update :: sprawdzilem dzialanie na AMD i na Intelu... czy sie to komus podoba czy nie, na Intelu (konkretnie Pentium - czyli zaden maxi-top-hiper CPU) sprawniej dojezdza do mety. Na 100 wyscigow, tylko raz sobie z drzewem nie poradzil, w pozostalych 99 nawet jak go zatrzymala niegrzeczna przyroda, dawal sobie rade i wychodzil calo z opresji w ciagu kilku minut :) na AMD skutecznosc zaobserwowano na poziomie 80%. Oczywiscie auto i trasa takie same.

zanim ktos sie rzuci mi do gardla odnosnie swietej wojny CPU - dziele sie jedynie moimi obserwacjami.

jeśli uważasz, że na coś sie przydało powyższe info - rzuć się like'iem :)

ja będę miał kolekcję, a Ty silniejsze nadgarstki :P

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam taki problem, ze po jakims czasie ostatnio dosc czesto wyskakuje FATAL ERROR, czy ktos wie jak mozna temu zaradzic?

Wlasnie sie tak stalo "SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_-200001"

Dzieje się tak, przez przeciążone serwery gry.

Nic z tym nie można zrobić, twórcy muszą to naprawić.

Opublikowano

Czy moglby ktos mi pomoc? Widze ze zainteresowanie Single Botem ucichlo, a ja podjalem walke o zdobycie najwyzszego trofeum za 5000 wyscigow solo :D Nie piszcie "nie rob nie warto" bo brakuje mi drobny tysiac do konca :P

Lecz borykam sie z uciazliwym problemem... Mianowicie, po jakims czasie (czasami po 6, czasami po 50, a czasami nawet po 200) bot zatrzymuje sie na tabeli koncowej (po wyscigu) i stoi, czsami tez zatrzymuje sie na wyborze nagrody. Obecnie uzywam najnowszej wersji tego bota

Odrazu napisze ze wylaczylem antywirusa.

Link do konkurencyjnego forum.

// TheVolume

94go1x.jpg
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...