Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Spadek FPS po patchu

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem już raz piszę 2 ponieważ nie dostałem odpowiedzi konkretnej po tym patchu mam spadki fps widać to od razu przy wejściu do gry nie mam aż takich dużych spadków aczkolwiek denerwuję samo to że przed tym gra chodziła celująco czy wy też tak macie ?? Pobrałem specialnie nowe sterowniki przeczyściłem kompa i dalej to samo.Proszę o konkretne odpowiedzi czy ktoś tak ma i jak sobie z tym poradził

Opublikowano

Skoro masz spadki fps to tak jest napewno po patchu. Ja tak mam co jakiś czas, ale to raczej przez słabego kompa. Ustaw CA na low i aa 0x i napisz czy coś dało.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dektored jak coś napiszesz to czasami bym ci dał 5% gdybym mógł skoro po tym patchu mi się tak zrobiło tylko i wyłącznie to wątpie że grafika się zmieniła na tyle że z HIGH musiał bym zmienić na Low to raz dwa że mam na 0xx antyasling 3 że mam 4 rdzeniowy procesor 3,2GHZ 4GB ramu Kartę 1GB więc to raczej nie wina komputera;)

Opublikowano

Dektored jak coś napiszesz to czasami bym ci dał 5% gdybym mógł skoro po tym patchu mi się tak zrobiło tylko i wyłącznie to wątpie że grafika się zmieniła na tyle że z HIGH musiał bym zmienić na Low to raz dwa że mam na 0xx antyasling 3 że mam 4 rdzeniowy procesor 3,2GHZ 4GB ramu Kartę 1GB więc to raczej nie wina komputera;)

3.2 GHz tu nic nie znaczy. Równie dobrze CPU może ograniczać GPU ;) Po prostu nexon zwalił po tym updat`cie coś i tyle. To nie jest gra typu GTA, że pobierasz fixa i działa. Musisz czekać aż to naprawią oni. Tu nic nie zdziałasz.

btw też mam 1 GB i mam lagi.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...