Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Desing By Wuczkij - Tuning ( malowanie ) na Zlecenie.

wuczkij

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim , z tej strony Wuczkij , chciałbym was zapoznać z moją ofertą.

REGULAMIN:

- Jeżeli malowanie Ci się nie spodobało , możesz mi to napisać a ja zrobię to jeszcze raz.

- Przez całe malowanie możemy rozmawiać na różnych komunikatorach głosowych typu - ( skype , team speak , mój skype : wuczkij )

Jak powinno wyglądać zgłoszenie ?

1. E-Mail / Hasło do konta / Serwer

2. Samochód (auto powinno być zakupione i pozostawione w wersji stock)

3. Kolory ( jeśli nie mamy sugestii , inwencji twórczej żadnego koloru , wybór pozostawiacie mi )

4. Części , na które zezwalacie do użycia ( wypisujemy co z waszego garażu mogę zainstalować wypisując jak w przykładzie : BODY/FELGI/TABLICE )

5. Wpisujcie wartosć SB , które mogę użyć do zakupienia części tuningu wizualnego ( 0 jeśli nie wolno im korzystać z sb lub wartość powyżej zera , na którą pozwalacie)

OFERTA :)

Malowanie jest to czasochłonna robota czasem nawet 2-3 godziny dlatego dziennie mogę wykonać jakieś max 2 prace , uszanujcie to i nie wysyłajcie wiadomości czy zrobię jeszcze jedną czy coś w tym rodzaju , nie chcę się tutaj rozpisywać więc krótko i na temat ; ).

Przedpłata -> Malowanie -> Odbiór

Przykład:

1. [email protected] / blblba123 / Apex US

2. Nissan Silva S15

3. Czerwony, czarny,żółty.

4. FELGI/SPOILER/BODY

5. 360

Pozostaje teraz tylko problem zaufania. Musicie bowiem przekazać mi swoje konto i hasło. Jednak uważam, ze skoro jestem na forum i tu moge wam bez problemu podać nazwę moich kont w NFSW

to nie chcemy wzajemnie okryć się hańbą i mianem złodzieja. Najpierw wykonałbym pracę, potem przyjmował zapłatę. Jeżeli ktoś mi nie ufa to po prostu nie skorzysta!
W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać w temacie. Zdjęcia zrobionych aut będę pewnie zamieszczał w temacie.

Wzmianka Regulaminowa:

1. Należy stosować się do Regulaminu globalnego MPCforum.pl oraz Regulaminu lokalnego działu NFS World.

2. Wiadomo, że niestosowanie się do Regulaminu może skutkować otrzymaniem % osrzeżeń.

3. W temacie wolno poruszać tylko sprawy dotyczące tematu, zgłoszenia wysyłamy tylko na moją skrzynkę (dopuszczalny jest też kontakt przez GG).

4. Zgłoszenia należy wysyłać dokładnie tak jak na wzorze, błędnie podane informacje nie będą uwzględniane.

5. O wszelkich promocjach i bonusach będę informował na bieżąco, pytania o darmowy tuning są zbędne.

6. Każde zgłoszenie jest na waszą odpowiedzialność, nie przyjmuję reklamacji (nie wykonuję poprawek, możliwe sa one tylko w wyjątkowych sytuacjach).

7. Czas wykonania tuningu to maksymalnie tydzień czasu, będę was prywatnie informował odnośnie pory tuningu abyśmy nie wchodzili jednocześnie na konto.

8. Według nowej zasady najpierw dokonujecie przedpłaty (500SB) a następnie ja wykonuje wam tuning. W przypadku tuningu kilku aut na raz dopłacacie resztę SB po skończeniu zlecenia.

9. Zgłoszenia przyjmuję CAŁY CZAS. Proszę o wysyłanie ich w godzinach 10-24.

10. Ilość zgłoszeń na weekend to 4 i należy sobie "zaklepywać" miejsca. Uwzględniane będą one w kolejności zgłoszenia. Gdy skończy się miejsce będę informował, że na obecną chwilę już nie przyjmuję.

11. Zastrzegam sobię prawo do zmiany zasad zlecenia.

OGŁOSZENIE !!!

PIERWSZE 3 ZGŁOSZENIA SĄ DARMOWE !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może dodałbyś jakieś przykłady swoich prac?

Inni muszą wiedzieć że potrafisz tuningować wozy.

Skoro chcesz się zajmować tuningowaniem wozów innych to wypadałoby dać przykłady swoich prac.

Ja nie powierzyłbym swoich danych do Worlda osobie, co do której nie mam pewności czy potrafi w ogóle tuningować auta.

Na dodatek cały wzór tematu skopiowałeś od Roiccrx...

Temat leci do kosza, zamiast kopiować wszystko od kogoś zrób coś własnego.

Nie dodałeś też żadnych dowodów, że potrafisz robić takowe prace, więc to równie dobrze może być próba wyłudzenia.

Masz szczęście że to nie poradnik, bo dostałbyś bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...