Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] KONKURS! "WIDOKÓWKA Z TERY"

Naiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

no to co? Jest masa konkursów w których nie mogę wziąć udziały bo nie gram w owe gry i nie płaczę/

@TOP

Przejadę się na moim koniu i zrobie fotke :D - Wezmę udział :D Tylko szkoda, że blue member bo go mam (hue hue i tak nie wygram xD)

Opublikowano

Prace maja być całkiem suchymi screen'ami, czy dopuszczalna jest jakaś obróbka??

Obróbka jest dopuszczalna. Jednak pamiętajmy, że nie jest to konkurs w FanArcie i szczególne umiejętności graficzne nie są wymagane :)

#don't care

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie wstawiania zdjęć.Zgodnie z regulaminem trzeba napisać pozdrowienia dla mpc forum,a mój problem polega na tym,że mam pełno ss od 1 lvl,aż do 60.Większość zdjęć jest z walk bosów itp,ale też mam kilka ładnych widoków i niestety bez napisu.Gdy zobaczyłem konkurs to wpadłem na taki pomysł,żeby coś opublikować i co mi poradzicie w takim wypadku ?

P.s może jakieś potwierdzenia na konto (nick zarram) Ishara 60 lvl sork

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie wstawiania zdjęć.Zgodnie z regulaminem trzeba napisać pozdrowienia dla mpc forum,a mój problem polega na tym,że mam pełno ss od 1 lvl,aż do 60.Większość zdjęć jest z walk bosów itp,ale też mam kilka ładnych widoków i niestety bez napisu.Gdy zobaczyłem konkurs to wpadłem na taki pomysł,żeby coś opublikować i co mi poradzicie w takim wypadku ?

P.s może jakieś potwierdzenia na konto (nick zarram) Ishara 60 lvl sork

Wyślij mi na pw próbkę tych screenów i coś postanowimy.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...