Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] lucian pod ap ;)

Bojda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre, Na 100% będzie nerf, pewnie na pbe każdy gra tym syfem :D

Grałem i lucian kurwa 3x pente jebna na pbe żałosny dmg. Nerf na 100%. i jeszcze na botach zagralem to dopiero masakra

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Lucian aktualnie jest wyłączony bo coś mu poprawiają :)

Cóż, ja go kupuje na EUNE na pewno, pod AD bedzie swietny ADC a pod AP można potrollować na normalach a nie wiadomo jak to będzie w normalnej grze. Bo wiadomo, mnostwo attack speedu i poand 600 ap to leci ponad około 6k dmg, ale jak papierek ma 2k to z 1.6 as i 400 ap by spokojnie wystarczylo :P

Opublikowano

Dobre, Na 100% będzie nerf, pewnie na pbe każdy gra tym syfem :D

Heh ziomuś na PBE nie ma Luciana (ponieważ został usunięty "chwilowo" ) więc nie odzywaj się, a co do tego NERF'a to na 101% bedzie :) ...

MoMa_euw_103_1_text.png

Opublikowano

@up

Prawo wolności słowa

@top

a ja mówię, że nie bd żadnego nerfa na niego.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Heh ziomuś na PBE nie ma Luciana (ponieważ został usunięty "chwilowo" ) więc nie odzywaj się, a co do tego NERF'a to na 101% bedzie :) ...

dziecko naucz się czytać ze zrozumieniem napisał "pewnie" nie "Każdy gra" , więc ty się nie odzywaj :)

A co do postaci to powinna dostać nerfa bo zagrałem tą postacią 2x na pbe i jego dmg pod apc jest chory , ale się jeszcze zobaczy co riot z nim zrobi zanim go doda do ogólnego :)

Opublikowano

DOSTAŁ JUŻ NERFA NA PRZELICZNIKI. Czyli lipa, nie jest już taki op. Zostajemy przy ad. Moje osobiste wrażenia? Gówno. Shit bez dmg łatwy do ubicia. Ale to chyba dlatego że nikt nie umie nim grać...

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Moje osobiste wrażenia? Gówno. Shit bez dmg łatwy do ubicia.

Ja pie*dole >.<

Mówicie tak samo o każdym nowym championie. Co było, jak wyszła Elise? Płacze, że up, że słaba, że można sobie nią co najwyżej tyłek podetrzeć, a po kilku dniach - "OMG OP!"

@Topic

No, niezły dmg ma AP Lucek, ale to tylko ulti, i to do tego przy full buildzie, więc raczej budowanie go go pod AP nie ma sensu. Ewentualnie w late, gdy już się niszczy enemy nexusa to można sprzedać itemy i kupić 5x Nashor i rabadona.

Opublikowano

Większość skilli i pasywka pod AD. Ult pod AS, AD i AP.

Ult jest masakryczny ale nie sądzę, żeby budowanie pod AP miało jakikolwiek sens. Ez full AP to ścierwo, to samo Lucian.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Nie wiem jak po nerfie, ale jeśli nadal wyciąga dmg to będzie ciekawie gdy go wypuszczą, choć moim zdaniem jest to jakieś przesadzone żeby walił kilka tys. dmg i to w takiej formie.

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...