Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny crack.

saints

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś pomyślałem że zainstaluję sobie antywirusa, ale iż mój kaspersky 2012 wygasł już, postanowiłem pobrac 2013 z chomikuj.

Szukałem rózne wersje, aż w końcu znalazłem jakąś 2013 z crackiem "Witaminka".

Postępowałem tak jak w instrukcji, wyłączyłem coś tam w ustawieniach potem uruchomiłem cracka, ale tam były wgl inne opcje niż zostały opisane w instrukcji. Tak więc zaznaczyłem coś tam i uruchomiłem ponownie komputer.

Po wczytaniu systemu ujrzałem tylko czarny ekran i kursor. Ale po paru minutach normalnie się system już załadował.

Usunąłem to wszystko etc. Ale teraz mój komputer dziwnie się zachowuje. Na początku wolniej się włącza tzn. najpierw pulpit widać a potem dopiero pojawia się pasek i po jakimś czasie ikony. Wcześniej wszystko od razu miałem.

Mogę jakoś przeczyścić komputer "TYLKO NIE FORMAT".

Jak tak to podajcie nazwy programów, albo co bym mógł zrobić innego w tej sytuacji aby usunąć to "gówno".

Z góry dzięki, pozdrawiam.

Opublikowano

Sciagnij program EWIDO wejdz w uruchom wpisz %temp% Usun wrzystko i przeskanuj jak cos wykryje zaznach DELETE i apply all costam costam i nwm ja tez takie obiawy mialem jak ty tylko ja mialem TROJANA

Opublikowano

MPCforum nie wspiera piractwa, nie otrzymasz tutaj pomocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...