Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Scar czy Famas

2+1Cytryny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Famas jest o wiele lepszy, najlepsze dodatki: M145/reddot, predator, viper, nemesis

Famas jest teraz w pakiecie za 2099 fundsy razem z nemesis. warto kupic

LOL

Opublikowano

Famas lepszy, a z kolbą nemezia bajka już za 2099 funds.

Procesor: Intel Pentium Dual Core G840 2,8Ghz 2,8Ghz

Grafika: Nvidia GeForce GTX650 1GB DDR5

RAM: Gigabite 4GB DDR3 1333Mhz

Zasilacz: Chieftec 350W

Net: 10Mb/s

Monitor: Asus 21,5" 1920x1080

Opublikowano

Jak masz lvl poniżej 21 i chcesz być wyzywanym od noobów, cheaterów i innych złych określeń to bierz sobie famasa.

To jest broń za bardzo op według mnie

Opublikowano

A czemu level ponizej 21? Przeciez kupie to z promocji wiec nie beda mnie wyzywac chyba ze sa 'noobami'.

Teraz kolejne pytanie. Jaki mam kupic stroj. Nie wiem wlasnie czy kupic stroj na mape myanmar czy jakis mundur do walki w miastach typu sharqi, dalian.

Opublikowano

Famas jest dostępny od 21 lvl a jest taki zwyczaj w tym bf że kto biega z famasem jak szalony poniżej 21 lvl ma miano nooba, cheatera itp

Opublikowano

Uczepiliście się tego famasa ...żal... każda broń +3 rozpierdala system, prosty przykład aek +3 i żaden famas czy co kolwiek nie ma szans. Oczywiście jeśli ma się pojęcie o graniu :) scarl + 3 nie ma .... a szkoda :)

x

Opublikowano

Kupilem zestaw bojownika. A famas jest juz caly ulepszony.

Dobra broń. Mimo to ze gralem z cheaterami ktorzy mieli po 23/5 z czego 4 deady to ze mna w walce 1 v 1.

Opublikowano

Umieja grac? Gdybys tylko to widzial... Stoje sobie za sciana wszystko w porzadku i nagle jakis koles mi ty wyskakuje z rpg i headshot. Nastepne: Snajper stal obok mnie caly byl schowany nikt go nie widzial a tu granat i double kill.

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale w drzewku jest taka pewna umiejętność.... jak ją masz na full to czasem nie wiedzisz wroga ale widzisz jego nick nad głową.... dlatego wydaje Ci się , że ktos gra na chitach.... a w rzeczywistości tak nie jest. Polecam zagłębić się bardziej w gre a nie pierdolić i wyzywać bogu ducha winnych graczy :P

:)

x

Opublikowano

Nie pierdolic sie? Gdybys to tylko widzial. Latwo Ci mowic ze ktos nie ma cheatow... Przestan 'pierdolic'. Cheaty mozna sciagnac za darmo i grac na nich. Staty 25/1 z czego robil co chwile backdoory jak siedzielismy na obronie w goraczce i wiedzial gdzie kto siedzi na ktorym pietrze dachu etc. I oczywiscie medyk... Bylo widac ze na czacie spamil co pare sekun o amonicje zeby mu dali. Dzisiaj jak gralem od 7 żadnego cheatera nie widzialem bo pewnie 'dzieci' spia jeszcze.

W bfh to co innego. Kazdy cheater ma kd 3 albo 4+ to jest latwo zauwazyc. Nic nie mowilem o aimbocie.. Wystarczy miec wall hacka i tyle.

Opublikowano

To kur*a wymaksuj umiejętność rozpoznawania wroga, to zobaczysz.

Opublikowano

W tej grze jest takie coś jak umiejętności co ci polepszają widoczność graczy za ścianą itp.

Zwiad satelitarny: na kilka sekund na mapce pokazują się na czerwono WSZYSCY gracze w przecinej drużynie

Orientacja taktyczna: z dokładnością do 100% możemy zobaczyć z której strony strzela wróg.

Ulepszona identyfikacja zagrożenia i te niżej: szybko ci ujawnia imiona przeciwników, nawet jeżeli ten się chowa np. za kontenerem na śmieci

zfkckh.jpg

Zaznaczyłem ci te najważniejsze

Opublikowano

To kur*a wymaksuj umiejętność rozpoznawania wroga, to zobaczysz.

Mam to wymaksowane i nie jest jakoś SUPER ale jest lepiej

@topic

Scar według mnie lepszy

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Scar+3... Famas jest lepszy bo jest wielka roznica jak go zakupilem. A co do skilli no to nie wiem. Hack to hack. Nie wazne czy sa czy nie ma. Widzialem swoje i wiem ze mial hacki a nie skille. Mial taki sam level co ja i biegal z Airbust Grenade a co dopiero zeby mial jeszcze zwiad satelitarny czy jak to tam sie nazywa. 30 lv no ok dobrze graja i nie wyzywam od hackow. No chyba ze cos tam odwali. Nie chodzi mi tu o normalna rzecz taka jak stoje za sciana a on wyskakuje. Niektorzy maja tez wylaczona trawe wiec to tez liczy sie jako hack. Aimbota nie musza miec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...