Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KwadratoweBitwy [1.6.2][No-Premium][Blue vs Red][WhiteList]

czesio1488

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: W0LFM3N

Ortografia: 10/10

Dlaczego Ty: Potrafię się zachować kulturalnie, jeżeli ktoś robi to samo :D.

Grałem na innych serwerach tego typu, ale nie miały funduszy i zaczynały prosić graczy o pomoc w dofinansowaniu :).

Dlatego proszę o pozytywne rozpatrzenie tego podania ;).

Opublikowano

Nick: Pixel
Ortografia: 8/10
Dlaczego Ty: Ponieważ uwielbiam działanie w grupach, porozumiewając się z innymi ludźmi na komunikatorze. Nie jestem kolejną osobą która jest bez kultury zwalając wszystkie winy świata na innych. Grałem na podobnych serverach jednak grały tam osoby które używały hacków, a to psuło całą rozgrywkę

Opublikowano

Nick:Ransley

Ortografia:9/10

Dlaczego Ty:Jestem mily,aktywny na serwerze,swietni buduje oraz dobrze sie bije ;3. Uwilbiam grac zespolowo i pomagac innym graczom.

4uc581.jpg

Opublikowano

Nick: TheMrowkaPL

Ortografia: 9,5/10 :D

Dlaczego Ty: Lubię bardzo grać na serwerach typu kwadratowa masakra. Nie grifuje, gram zespołowo jestem ogarnięty. Ze mną zawsze będzie śmiesznie. Pozdrawiam

Zapraszam s3.hostmc.pl:20336

Opublikowano

Nick: Menzolek18

Ortografia: 9,5/10 :D

Dlaczego Ty: Lubię bardzo grać na serwerach typu kwadratowa masakra. Nie grifuje, gram zespołowo jestem ogarnięty. Kocham zabijać przeciwników :D

Opublikowano
Nick : Przemcio_

Ortografia: 9/10 (czasem każdy się może pomylić :p)

Dlaczego ja ? :Jestem spokojnym człowiekiem. Rzadko kiedy można zobaczyć mnie zdenerwowanym. No i chyba jestem w miarę sympatyczny. Nie ma problemów z kontaktem ze starszymi graczami jaki i młodszymi, potrafię współpracować. Lubie pomagać graczom, jestem aktywny. Mój sprzęt pozwala mi na nagrywanie gier, więc zawsze mógłbym się czymś takim zająć. Umiem budować. Może nie są to jakieś nie wiadomo jakie budowle, ale też nie jest to szałas z drabinkami. Zajmuje się też redstone'em, czyli działa TNT nie są mi obce.

Myślę, że tyle wystarczy. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam !

*Przepraszam za użycie kodu, ale mojego nicku nie da się inaczej napisać ;p~Przemcio_ xD

cciagqyss02u.jpg

Robię pliki server'owe na zamówienie !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...