Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Przekręty na ConcordiaMT2 - Zbroja Hwang, sprzedawanie eq

Qweerts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

da sie sprzedac za pomoca sklepu hwanga .. jest bug ;) ale Milo ze pokazales ze nie warto tam grac.

jaki? a co tez kupiles hwanga? :P

Opublikowano

też tak potrafię

skończ bo to się robi śmieszne..

nie przemyślałeś tego, kupiłeś niby na allegro za 60zł tylko po to, żeby pokazać, że 'administracja daje eq'? haha..

NIE BYŁO TAKIEJ AUKCJI NA ALLEGRO (ZOBACZCIE SOBIE ARCHIWUM ALLEGRO)

69sf.png

Opublikowano

Od samego poczatku wiedziałem, że serwer to gówno.

@up weż ty sie człowieku jebnij w czoło on nie włączał na filmiku chat engine i mógł z ta zbroja robić co chciał...

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Od samego poczatku wiedziałem, że serwer to gówno.

@up weż ty sie człowieku jebnij w czoło on nie włączał na filmiku chat engine i mógł z ta zbroja robić co chciał...

Ty chyba nie wiesz co to CE. Wszystko można robić tylko nikt poza nami tego nie widzi. Myślisz, że byśmy tak ryzykowali rozdając EQ jak wydajemy kupe kasy na reklame u sławnych ytberów? puknij się w czoło i pozdrawiam.

//

dlaczego nie pokazałeś całego ekranu jak nagrywałeś rzekomą próbę 'wystawienia hwanga do sklepu'? bo przeciągałeś na niego rzecz, którą nie da się po prostu handlować..

69sf.png

Opublikowano

Ty chyba nie wiesz co to CE. Wszystko można robić tylko nikt poza nami tego nie widzi. Myślisz, że byśmy tak ryzykowali rozdając EQ jak wydajemy kupe kasy na reklame u sławnych ytberów? puknij się w czoło i pozdrawiam.

Dostałeś tgm i teraz dupy lizesz na Gównocordi. Co ha napisał ci żebyś napisał tutaj komentarz zeby dostac pelnego gma co nie ?

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Dostałeś tgm i teraz dupy lizesz na Gównocordi. Co ha napisał ci żebyś napisał tutaj komentarz zeby dostac pelnego gma co nie ?

Po pierwsze ch0j Ci do tego dlaczego pisze tu komentarze i bronie serwera a po drugie jestem w teamie 14miesięcy (przeszedłem na ten serwer z pierwszego serwera MT2 X-World).

Wklejacie jakieś zj3bane filmiki o oczerniacie serwer, tylko dlaczego? Wracajcie na 4funy

69sf.png

Opublikowano

Kurwa na chuj robisz pedale takie filmiki. Kurwo zazdrościsz im serwera? Jesteś dnem zajebanym nie nawidze takich ludzi jak ty. Powinni ci kutasa odciąć i wjebać ci do twojej dennej papy szczylu niedojebany przez starych. Co ci to da ? Nawet szmato się nicku boisz pokazać lampucero pierdolona. Szkoda słów na ciebię. Postaw serwer i poczuj co to znaczy obrażać innych. Bo widać kurwo że jesteś niewychowany.

Opublikowano

BUHAHAHA KOLEŚ JESTEŚ GÓWNEM CHCESZ ZNISZCZYĆ SERWER BO CIE Z TEAM WYJEBALI ZA TO ŻE NIE MOŻESZ uszanować że J.P ll nie żyje, i go obrażasz ? Jesteś kretynem zerem miernym. Sprawdźcie w Archiwum aukcji allegro czy była taka aukcja + Rozpakujcie clienty swoje serwera i sprawdźcie czy wogle na tym serwie jest Hwang :) Cezary M. .. Weź się nie ośmieszaj

Opublikowano

Mi już po prostu szkoda słów że mu wierzycie :/

1. Dowodem jest to że nawet jeśli aukcja zostanie usunięta to i tak można to sprawdzić w archiwum.

2. Na serwerze w kliencie nie ma zbroji hwang możecie to zbadać w item_proto klientowym ( Klient nie miał jeszcze updatu od startu )

3. Na filmiku zakryłeś pasek dolny a co na pasku? cheat engine.

4. Czemu zakrywasz ekwipunek jak co kolwiek robisz ze zbroją?

5. LECZ SIĘ.

6. Dlaczego zbroji nie może nałożyć? bo masz Cheat Engine i ona znika jak się ją nakłada :)

7. Już mi szkoda słów na ciebie od samego początku chcesz zniszczyć serwer w którego było włożone tyle pracy.

Opublikowano

1. Dowodem jest to że nawet jeśli aukcja zostanie usunięta to i tak można to sprawdzić w archiwum.

2. Na serwerze w kliencie nie ma zbroji hwang możecie to zbadać w item_proto klientowym ( Klient nie miał jeszcze updatu od startu )

5. LECZ SIĘ.

6. Dlaczego zbroji nie może nałożyć? bo masz Cheat Engine i ona znika jak się ją nakłada :)

7. Już mi szkoda słów na ciebie od samego początku chcesz zniszczyć serwer w którego było włożone tyle pracy.

Złapać takiego w realu wpierdolić, ręce połamać to może się nauczy.

Opublikowano

Czyli on tylko oczernia serwa?

No tak, i robi to od startu serwera.. Myślicie, że byśmy tyle ryzykowali wydając kupe kasy na reklame serwera?..

69sf.png

Opublikowano

Czyli on tylko oczernia serwa?

Powiem ci tak ja już po prostu padam nie mam siły do tego człowieka, już nie mam sił po prostu on zrobi wszystko by zniszczyć serwer w którego włożyłem serce.

Opublikowano

też tak potrafię

skończ bo to się robi śmieszne..nie przemyślałeś tego, kupiłeś niby na allegro za 60zł tylko po to, żeby pokazać, że 'administracja daje eq'? haha..NIE BYŁO TAKIEJ AUKCJI NA ALLEGRO (ZOBACZCIE SOBIE ARCHIWUM ALLEGRO)

Witaj, jakbyś nie wiedział można usunąć zakończoną aukcje z allegro, a do archiwum idą dopiero po jakimś czasie. Twój argument jest inwalidą, w sumie tak samo jak Ty. Enjoy.

//

dlaczego nie pokazałeś całego ekranu jak nagrywałeś rzekomą próbę 'wystawienia hwanga do sklepu'? bo przeciągałeś na niego rzecz, którą nie da się po prostu handlować..

Wskaż sekunde w której użyłem CE, bo jakoś nie mogę sie dopatrzeć.

PS: masz cały ekran z wystawianiem, i tak mnie zbanowali a miałem zapisane w vegasie to 3maj :)

http://www.youtube.com/watch?v=ChYaiSqYmpw

Kurwa na chuj robisz pedale takie filmiki. Kurwo zazdrościsz im serwera? Jesteś dnem zajebanym nie nawidze takich ludzi jak ty. Powinni ci kutasa odciąć i wjebać ci do twojej dennej papy szczylu niedojebany przez starych. Co ci to da ? Nawet szmato się nicku boisz pokazać lampucero pierdolona. Szkoda słów na ciebię. Postaw serwer i poczuj co to znaczy obrażać innych. Bo widać kurwo że jesteś niewychowany.

Jak masz problemy z psychika to zalecam rozpocząć leczenie

BUHAHAHA KOLEŚ JESTEŚ GÓWNEM CHCESZ ZNISZCZYĆ SERWER BO CIE Z TEAM WYJEBALI ZA TO ŻE NIE MOŻESZ uszanować że J.P ll nie żyje, i go obrażasz ? Jesteś kretynem zerem miernym. Sprawdźcie w Archiwum aukcji allegro czy była taka aukcja + Rozpakujcie clienty swoje serwera i sprawdźcie czy wogle na tym serwie jest Hwang :) Cezary M. .. Weź się nie ośmieszaj

Nigdy nie byłem w teamie na tym ścierwie, ciekawe skąd masz takie info? NIe moge uszanować JP II? Chyba mnie z kimś pomyliłeś idioto. cya.

1. napisałem wyżej.

2. jak widać jest bo mi ją sprzedaliście :)

3. Nigdy nie używałeś CE a pierdolisz jakieś głupoty, wskaż sekunde w której go użyłem, Ty chyba myślisz że wystarczy sobie stworzyć hwanga przy wyłączonym metku, a potem go odpalić i wszystko będzie działać. Niestety, to tak nie działa. (i wsadziłbym do niego bony i KD? screen z pierwszego postu.)

4. Nie chciałem bana, mogliście mnie namierzyć po bonach w eq :) chociaż i tak mnie dojebaliście pare godzin po wrzuceniu filmu.

6. W tym momencie nie jestem za bardzo pewny czy chorujesz na ślepote, czy nie. Chyba widzisz baranie jebany że jest na czerwono? Nie miałem 50 lv.

Opublikowano

Złapać takiego w realu wpierdolić, ręce połamać to może się nauczy.

posłuchaj my tak nie możemy robić nasza administracja ma już ukończone 18 lat i nie jesteśmy jakimiś tam gnojkami którzy by umieli tylko pobić kogoś takiego on ma 15 lat i nie wychodzi z domu taka jest niestety prawda. a robi to tylko dlatego że ma 15 lat i nie został przyjęty do teamu.

Po pierwsze screen jest podrobiony czego tego na filmiku nie zrobiłeś hardkorowy koxie? :L

Opublikowano

Hej, to ja jestem Reaaski. Nie strzelajcie, bo mamusia zadzwoni na policję.

Nie znam autora filmów, ale lurkuję od 7 lat.

Opublikowano

posłuchaj my tak nie możemy robić nasza administracja ma już ukończone 18 lat i nie jesteśmy jakimiś tam gnojkami którzy by umieli tylko pobić kogoś takiego on ma 15 lat i nie wychodzi z domu taka jest niestety prawda. a robi to tylko dlatego że ma 15 lat i nie został przyjęty do teamu.

Po pierwsze screen jest podrobiony czego tego na filmiku nie zrobiłeś hardkorowy koxie? :L

Wiedziałem że wkońcu przyjdzie taki kretyn jeden z drugim i będzie wmawiał że to wszystko to fejk

Dlatego nagrałem zmienianie bonów przed zbanowaniem konta, a widzisz ;) Nie miałbym teraz takiego dowodu gdybym nie pomyślał ^^

http://www.youtube.com/watch?v=rA1ePsR2lJQ

Nie mam 15 lat, wy chyba jacyś jebnięci jesteście, nie byłem ani razu w waszym teamie.

Może skype? :) Pisz PW.

Opublikowano

Dopiero 18 sierpnia będę miał 15 lat, nie możecie mnie jeszcze ruchać.

Musicie poczekać, przepraszam bardzo za moje życie.

Opublikowano

Dsaniu chyba jesteś gimbusem ... Co do przekrętu masz może jakieś dowody jeszcze?

Opublikowano

Powiem tak, nie to że bronie teamu, ale Autorze Filmiku nie wiem czy masz aż tak bogatych stary czy jesteś aż tak zdesperowany że wydajesz grube piniądze za itemek tylko po to żeby pokazać że administracja sprzedaje eq ? Coś jest tu naciągane ponieważ jak widać odpoczątku nagrywałeś filmiki żeby oczernić własnie team. Zobaczymy co z tego zajścia wyjdzie. A i jeszcze jedno nie gram na serwie i nie wiem jak tam jest, nie ściągałem clieanta a ni nic w tym stylu, poprzeglądałem jedynie posty w tym temacie i tak z nudów pisze sobie tutaj takiego posta.Dziękuje #SHERLOK BITCHES

54.png
Opublikowano

Panie kolego, widzę, że duży problem musiałeś mieć. Edytowałeś locale_pl a dokładniej item_proto i item_list. Jutro będzie filmik na kanale jak to zrobiłeś. Najpierw napisałeś, że wrzuczasz filmik na prośbę innego, a teraz piszesz, że to zrobiłeś?

Dlaczego kasujesz moje komentarze na YT? Boisz się, że gracze Ci nie uwierzą? Jutro wstawimy filmik wyjaśniający tą całą sytuacje.

Pozdrawiam panie Cezary M.

69sf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...