Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wpadanie bloków do Eq kompatybilne z Otherdrops'em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od paru dni mam problem z wyszukaniem pluginu w którym wykopywane itp itemy będą automatycznie wpadały do ekwipunku.

Pierwszym pluginem który na mpcforum znalazłem był PandaPickUp, lecz on nie było kompatybilny z otherdrops'em i po przez niego dało się naprawić np. kilof po przez wyłożenie i włożenie kilofa do eq, następnie było dużo podobnych do tego pluginów które miały te same wady, ale pod koniec znalazłem jeszcze 1 plugin DropsToInventory, miał on naprawiony bug z kilofem, ale nie był kompatybilny z otherdropsem. Wiem, że taki plugin najprawdopodobniej istnieje ( jest na xCrafters, MCHC i u skkf ) Proszę o pomoc, może to być inny plugin. Jeszcze raz proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

A wiec panie @toppic. Bug z PandaPickup zostanie naprawiony w ciagu paru dni i zostanie dodany skrypt ktory dziala jak OtherDrops. Zaden z wymienionych przez Ciebie serwerow nie uzywa OtherDrops, bo po prostu jest zle zrobiony jezeli chodzi o "wspolgranie" z pluginami.

Opublikowano

Ich pluginy na drop do eq są autorskie więc na necie ich na 100% nie znajdziesz :/ Lecz mógł byś pobawić się pluginem skript i napisać skrypt na takie coś :D

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...