Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem ze strona ! HELMP :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam dosc duzy jak dla mnie problem ze strona , moze powiem tak , serwer stroi na Dedyku lecz jest podpiet domena wszystko ladnie niby dziala lecz gdy uruchamiam strone ( wchodze na adres) wywala mi taki blad .

Not Found

The requested URL / was not found on this server.

byl wczesniej jakis blad ale go naprawilem ale pojawil sie kolejny , jesli ktos wie jak to naprawic prosze o kontakt

GG: 41130408

TS: ts3.bluelinem2.com

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Uwolniłeś swój serwer z zabezpieczeń łączenia? Odbezpiecz router (lub udostępnij go publicznie, jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś).

Opublikowano

Takie INF'ow przeinstalowalem dedyka do wersji 8.4 jesli sie nie myles sroki pisz teraz po pojaku zostly od now zainstalowane apatche itp zmienilem pzegl;adrke i wypieradala

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'root'@'ns397290.ovh.net' (using password: YES) in /usr/local/www/apache22/data/conn/config.php on line 5

Nie mozna polaczyc sie z baza danych ! :
Access denied for user 'root'@'ns397290.ovh.net' (using password: YES)

chodz wszystko dobrze ustwione jest.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ten błąd mówi o tym że nie może połączyć się z baza danych , czyli musisz mieć coś źle wpisane ;)

1373890344-U855461.png

By Katahin (Acolytes.pl)

Opublikowano

no kurde dobrze jest wszystko

<?php
// Mysql Verbindung
// Um die Homepage benutzen zu können, müssen sie die richten Daten angeben !

$conn = mysql_connect('tu_jest_IP','Nazwa_uzytkownika',Haslo_do_MSQL');
if(!$mysql) { die ('<font color="#990000">Nie mozna polaczyc sie z baza danych ! :</font><br> ' .mysql_error()); }
?>

wszystko w config mam dobrze wpisane

Edit thx Panowie za wszsytkie rady , Problem zostal rozwiazany //Moderator moze zamknac temat

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...