Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy za to jest ban ?

Tomek555015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musiałbyś na obu kontach wbijać odpowiedni lvl i czekać 14 dni...

Nie ma za to raczej bana.

Opublikowano

nie mozna posiadac 2 kont, aczkolwiek jezeli do teraz nie dostales bana to podjrzewam ze nic sie nie stanie

to dlaczego ludzie posiadaja smurfy? dat logic ..................

Opublikowano

nie mozna posiadac 2 kont, aczkolwiek jezeli do teraz nie dostales bana to podjrzewam ze nic sie nie stanie

W Lolu można robić multi konta geniuszu

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

mózg,mózg, mózg mi pęka ! ok to od teraz wszyscy streamerzy mają perma za 2 konta bb, od teraz zawody będą dla brązów,silv i goldów bo, "może nie mają smurfów"

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Co do posiadania multi-kont w lolu to gdzieś było jakieś oświadczenie od jednego z "Riotów". Że jest to w 100% dozwolone, jednak nie jest dozwolone gdy jest to konto robione za pomocą "RAF" system (referral).

Ale uważam że oni raczej czegoś takiego nie sprawdzają... bo chyba żeby wysłać gifta musisz posiadać 20lvl jak dobrze pamiętam.

18z7.jpg

Na forum od 12-07-2013

od godziny 01:53

Opublikowano

Można wysyłać champy kupione za IP ?? Np. Kupie sobie na "nupku" Talona, i czy mogę go wysłać na maina??

Opublikowano

#up

Gifting Center obsługuje tylko i wyłącznie kupowanie komuś: Championa, Skina, bądź RP. Wszystko trzeba kupić za RP przykład:
Mam na koncie "A" 1000RP kupuje na nim za RP Teemo - tego teemo nie da się już "wysłać" na konto "B".

Drugi przykład: mam 1000 RP na koncie "A" klikam gifting center wybieram nick kupuje Teemo na konto "B".

Mam nadzieje że jest to jasne...

Jedyne "przesyłanie" dostępne w lolu jest możliwe za pomocą "Gifting Center". Mam nadzieje że wyjaśniłem to mniej/więcej.

#topic

Znalazłem to o czym mówiłem wyżej ( oświadczenie Riot Games).

http://elohell.net/chill/259158/smurfs-are-allowed

18z7.jpg

Na forum od 12-07-2013

od godziny 01:53

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...