Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.2] FreeBuild | FB.Crafted.PL | 128 Slotów | Dedyk | Duże Działki | PaintBall | Jedyny taki serwer w Polsce

Azeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie! Można blokować swoje konie, dzięki czemu nikt wam go nie zabije! (i nie dosiądzie) Cokolwiek by to znaczylo :)

Opublikowano

Gdy wszedłem na serwer ukazały mi się WIELKIE oraz Piękne budowle. 0 lagów (na mój internet 20 kb/sec Nieprawdopodobne). Administracja trzyma kulturę oraz ortografię na wysokim poziomie, do tego jeszcze ta fajna prezentacja. Serwer Mocno POLECAM ! :)

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

po tym co zobaczyłem, wygląda na to że jest to jedyny taki serwer, nigdy wcześniej takiej zajebistości nie widziałem <3 gratuluje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zjebany server tam graja tylko dzieci ponizej 10 lat którzy ehh naprawde nie umieją się zachowac. + Dostalem bana za co? za to ze 1 z graczy mnie denerwował i pisac bez sensu zaczelem robic to samo a co admin zrobil? dal mi bana a powód ''Idz znajdz kolegów'' hahaha zmieszny/a jestes bo tylko ty jestes no-life i 24h napierdalasz w mc Dowidzenia Pani/Panu.

mca.png
Opublikowano

Długo szukałem takiego serwera jak ten. Z przyjemnością zacząłem grę na serwerze i myśle, ze troche tu pobędę. Budowle sa fascynujące, a lagów nie ma wogóle ( no chyba, ze zacznie padać deszcz to lekkie mam :) ) Polecam serwer i wszystkim, którzy lubia dobre serwery FB ( FreeBuild ) . Serwer godny uwagi !

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...