Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Upload Taaaaaak :D

JestemPolakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż jestem u dziadków na cały tydzień i nie mam co robić a jak instaluje LoL'a to mam error. Przeczytałem 12058196710937501285601825175024871092571 tematów i tylko zgranie/ pobranie od kogoś całą paczke League of Legends pomaga.

Tak więc jak ktoś ma upload duży, to bym prosił o wstawienie tutaj linku z lolem (folder riot)

dam limit like <3

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie łatwiej odinstalować lola oraz wyczyścić wszystkie wzmianki o nim w rejestrze ?

Bądź kliknąć magiczną ikonkę "Napraw" w launcherze lola?

(Niestety ja nie mogę zuploadować, ponieważ mam bardzo asymetryczne łącze DL: 10mb/s i UP: ~1mb/s)

18z7.jpg

Na forum od 12-07-2013

od godziny 01:53

Opublikowano

nie, robiłem to 10000000000 razy, po prostu blokuje mi pare plików z ich strony.(Adobe air.dll,adobecp15.dll,adobecp.dll,webkit.dll i 1 inny plik, próbowałem podmieniać je, lecz na marne).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

To jeżeli masz pełną listę tych plików (albo który to folder itp) to napisz ją może da rade zrobić.

18z7.jpg

Na forum od 12-07-2013

od godziny 01:53

Opublikowano

oki, zaraz dam edit <3 (jak się uda to masz limit like)

LeagueofLegends\RADS\lol_air_client\releases\0.0.1.31 (JAK MASZ INNĄ WERSJE TO TEŻ OK.)\Deploy

i to to (tam dalej są te pliki, lecz możliwe, że te też potrzebuje).]

@edit

można cls <3 discovorm już mi śle na pw.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...