Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skończyły mi się Questy?

.Bodziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie :)

Dokładnie wczoraj miałem ten sam problem, na 19 będzie to samo.

Powiedz mi tylko ile masz exp'a chodzi mi ile ci pasków brakuje

Bo jak ci brakuje 1-3 Podejdź tam gdzie się robiło CTRL+I, doda ci trochę expa, a potem jak będzie ci brakowało nadal, musisz iść na jakąś mape dobić ten 18

Opublikowano

Nie :)

Dokładnie wczoraj miałem ten sam problem, na 19 będzie to samo.

Powiedz mi tylko ile masz exp'a chodzi mi ile ci pasków brakuje

Bo jak ci brakuje 1-3 Podejdź tam gdzie się robiło CTRL+I, doda ci trochę expa, a potem jak będzie ci brakowało nadal, musisz iść na jakąś mape dobić ten 18

a gdzie się sprawdza exp ;f? i ja mam 18 poziom ;p

Opublikowano

Wbij 20 lvl bijąc moby lub idź na nową mape i tam będą npc z misjami .

a gdzie się sprawdza exp ;f? i ja mam 18 poziom ;p

Na samym dole gry masz taki fioltowy pasek.

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Wbij 20 lvl bijąc moby lub idź na nową mape i tam będą npc z misjami .

Na samym dole gry masz taki fioltowy pasek.

a gdzie polecasz expić?

i jak się konia robi?

Opublikowano

Witam mam 18lvl i nie mam misji ;f co mam robić mam brać jakieś poboczne?

Sprawdź czy nie masz dostępnych u Knoxa jak nie, dobij następny level na PvP i sprawdź jeszcze raz u niego.

Opublikowano

a gdzie polecasz expić?

i jak się konia robi?

Exp na mapie na której dajesz rade i moby mają podobny lvl do ciebie.

Konia możesz kupić u sprzedawcy wierzchowców za 5 golda.

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Misje są ZAWSZE. Idź na mapkę, na której ostatni raz miałeś misje, i tam poszukaj.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Konia możesz jeszcze zdobyć w sposób taki, że będziesz miał misje na 19 lub 20 lvl bodajże i dostaniesz 3 żetony, dzięki nim będziesz mógł konie na 5h wypożyczyć.

Opublikowano

a konia się nie da zrobić na stałe z misji bo mam prawie 2 goldy i mam 18lvl ;f

Aby na stałe mieć musisz kupić u sprzedawcy wierzchowców za 5g.

Opublikowano

Nie ma opcji że Wam się misje kończą jak ja wbiłem 60 i jeszcze mi misji zostało na jakieś 3 lvle:P

a czym się różnią konie np. Sabino, Palomino?

Opublikowano

Jest opcja, że sie misje kończą, tylko oczywiście niektórzy olewają masę questów dającą nawet te głupi 1k-2k expa.. Po zrobieniu WSZYSTKICH misji z różnych miejsc gdzie masz questy dostajesz następne levele co daje następne questy. Musisz wbić 19/20 i dostajesz questa w blackdagger ruins czy jakoś tak. Potem zrobisz zadania i wbijesz 20/21. Musisz wbić później 22 np na PvP i dostajesz questy do 26 lvl, jeżeli wszystkie je zrobisz i dalej kontynuujesz inne questy. O to w tej grze chodzi, musisz jak najwięcej questów robić z 1 lokacji nawet te po 50 xp, bo kontynuacje tych pobocznych dają w ciul expa potem. Pozdrawiam.

@EDIT

Polecam też lecieć na farm misje graczy. Naciskasz podczas gry L, wybierasz katalog w nazwie wpisujesz farm lub xp zmieniasz z języka polski na ALL lub ENGLISH i wybierasz którą chcesz misje. Są różne np. aoe exp, easy exp ITD. Są tam masy potworów. Np jest quest ze masz zabić 50 i zabijasz. Potem odbierasz nagrodę i znowu to samo aż wbijesz lvl jaki chcesz. Oczywiście są już różne boty, że same atakują potwory na takim queście i powtarzają go do końca. ;)

Opublikowano

Jest opcja, że sie misje kończą, tylko oczywiście niektórzy olewają masę questów dającą nawet te głupi 1k-2k expa.. Po zrobieniu WSZYSTKICH misji z różnych miejsc gdzie masz questy dostajesz następne levele co daje następne questy. Musisz wbić 19/20 i dostajesz questa w blackdagger ruins czy jakoś tak. Potem zrobisz zadania i wbijesz 20/21. Musisz wbić później 22 np na PvP i dostajesz questy do 26 lvl, jeżeli wszystkie je zrobisz i dalej kontynuujesz inne questy. O to w tej grze chodzi, musisz jak najwięcej questów robić z 1 lokacji nawet te po 50 xp, bo kontynuacje tych pobocznych dają w ciul expa potem. Pozdrawiam.

@EDIT

Polecam też lecieć na farm misje graczy. Naciskasz podczas gry L, wybierasz katalog w nazwie wpisujesz farm lub xp zmieniasz z języka polski na ALL lub ENGLISH i wybierasz którą chcesz misje. Są różne np. aoe exp, easy exp ITD. Są tam masy potworów. Np jest quest ze masz zabić 50 i zabijasz. Potem odbierasz nagrodę i znowu to samo aż wbijesz lvl jaki chcesz. Oczywiście są już różne boty, że same atakują potwory na takim queście i powtarzają go do końca. ;)

Do zdobycia 60 lvla wystarczy zrobić wszystkie misje noramalne bez foundry i daily.

Opublikowano

misje można zobaczyć na mapie tzn. widać " ! " ? czy trzeba jezdzić i szukać ?

Na mapie powinny ci się też pojawiać po odblokowaniu pewnej części lokacji.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Konia możesz mieć od 20 lvl i bedziesz miał misje od Knoxa i dostaniesz od niego 3 znaczki czyli 15 godziny gry na koniu takie jakby wypożyczenie bedziesz mógł takze kupić za 5Gold ale polacam na Aukcji za AD na dragon mozna kupic za 5000ad albo nawet mniej

Pomogłem, daj lajka ! :)

Opublikowano

a gdzie polecasz expić?

i jak się konia robi?

Konia nie kupuj za golda bo szkoda zostaw sobie na poty . Uzbieraj "diamenty" i kup na "bazarku" ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...