Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką linią niszczyciele, arty

Gość Lord Seven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym ci proponował linie Amerykańskich TD.

Jak dla mnie świetne cacka, robiąc tą linie dojdziesz do Hellcat'a - Najlepszy 6 tier, największa frajda z gry nim.

Następne czołgi również są świetne.

Arty polecam Niemieckie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zdania na ten temat sa podzielone 50% do 50% poniewaz kazdy gra tym czym lubi "niema jednej lepszej nacji od drugiej" kazda ma swoje specjalizacje w czym jest dobra ;)

Arta niemiecka jest mocna ma duze obrazenia lecz arta radziecka jest celniejsza szybciej celuje i pocisk leci krocej ;) wiec niemozna powiedziec ze np. arta niemiecka jest lepsza bo obie sa swietne ;)

Natomiast jesli chodzi o niszczycieli czolgow to odradzam te z obrotowymi wiezami poniewaz maja slabiutki pancerz a polecam brytyjskie na 6 tierze jest to AT8 strasznie ciezki do przebicia ;)

co do niszczycieli mozna sie tu bardziej rozpisac bo jest ich szeroki wybor ja nimi niegram wiec tu sie niewypowiem ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...