Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z The Sims 3 (dziwny)

Diosminex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mój ziomek ma oryginalną wersję Simów, wrzucił mi je na płytę, ja miałem sobie to wypakować i od nowa zainstalować - cd key jakiś z neta brać i miało wszystko śmigać, okej. Rozpakowałem, zacząłem instalacje, wpisałem przez generator cd-key i wszystko ładnie pięknie, zaczyna się instalacja a w niej nagle błąd - wyskakuje nagle:

Włóż dysk 1, zawierający plik GAME/BIN/TS3.ex_.

No spoko, i w poradnikach było, że jeżeli nie ma się płyty trzeba w folderze zmienić plik TS3.exe na taką właśnie nazwę i powinno śmigać, a mi nie śmiga.

W sumie mam identyczny problem jak on, tylko że ja mam z płytki :/

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=6401713

I tutaj jest niby rozwiązanie:

xpogro Przed rozpoczęciem instalacji zmienić trzeba plik z katalogu %:Game.Bin z "TS3.exe" na "ts3.ex_.". Następnie trzeba skopiować z katalogu "crack" 2 pliki "TS3.exe" oraz "TSLHost.dll" i wkleić je do %:Game.Bin. Klikamy OK w instalatorze. Instalator powie nam ze jest błąd CRC, klikamy pomiń. Instalator drugi raz wyświetli komunikat CRC ale tym razem dla pliku "TSLHost.dll", klikamy Pomiń.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...