Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Happy Wheels Do Pobrania Za Darmo ! Pełna wersja ! POBIERAJ NIE CZEKAJ !

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz happy Wheels pełną wersję za darmo ? Bez internetu możesz grać ! I będziesz miał to grę zawsze na kompie ! Po pobraniu i rozpakowaniu kliknij prawym przyciskiem na plik Happy-Wheels i otwórz go za pomocą Flasplayera któy i tak jest tam ! Link do pobrania : xx Ps. to nie jest fake sam to pisałem :D . Like ?

Opublikowano

ja pobrałem i jest gwarancja że jest ok . Mogę dac filmik jak pobieram włączam i gram

a w miarę możliwosci proszę administrację o skan czy co tam

Opublikowano

ja pobrałem i jest gwarancja że jest ok . Mogę dac filmik jak pobieram włączam i gram

a w miarę możliwosci proszę administrację o skan czy co tam

Musisz sam dodać skan np. virustatolem, poczekam na skan i zobaczę.

Opublikowano

Tak samo pobrałem, działa, żadnego wirusa mi nie wykryło ani nic innego.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

Pobierać pobierać i lajkować xD:) . Widzicie każdy mówił że się nie da ! Nie ma ! A się znajduje taki jeden co znajduje i daje i każdy ejst happy :D

Opublikowano

Przecież ta gra jest za free online...

No jest, ale jak masz na kompie to stałe 30 fps, a jak masz słabego neta to online jest z 15-20 fps (ja mam słabego neta).

Opublikowano

ale jak macie kare na neta a chcecie pograć w happy wheels to w sam raz :D

PolskaSwinka ! Jest link -_- w 1 poscie od mnie . Global moderatorze ! Gracze mówią że gra jest ok , a zreszta i tak nie mam bladego pojęcia jak zrobić skan a na kompie mam avasta i nic nie krzyczał więc jest ok . A mapki są wszystkie bo to pełna wersja oprócz tych mapek co gracze robią .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...