Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak miejsca na dysku, 50gb+ wagi gry

paw123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Otóż od wczoraj sciagam terę i tak klient sie sciagnal i zaczal sie patchowac doszlo do jakis 60% i skonczylo mi sie miejsce na dysku -.- (usunalem zbedne pliki itp. ale dalej juz nie chcial sciagac...) wyłączyłem launcher i włączyłem ponownie i nie wiem dlaczego caly patch zacząl mi sie sciagac od nowa no coz ... ok doczekalem do 96% i znowu brak miejsca........ Usunalem znowu pliki i odpalilem ponownie i znowu od 0 wszystko sciaga.... co z tym zrobic ?

Aktualnie caly folder waży 52.5 GB O_o ile powinnien zajmowac miejsca dzialajacy klient ?

Opublikowano

U mnie folder z Terą waży dokładnie 29.8 GB. Ja bym wywaliła z dysku wszystkie pliki Tery i zaczęła instalację od nowa.

#don't care

Opublikowano

Witam mam pytanie patchg doszedł do 100% ale nie idzie załączyć play ... nwm dlaczego ;/ co mam zrobić ?

Opublikowano

Zróbcie reinstalację gry, albo spróbujcie pobrać od nowa (współczuję), może spróbujcie uruchomić jako administrator, chociaż to jest raczej problem związany z plikami gry niżeli z komputerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...