Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Neverwinter] Jak wysyłać przedmioty przez skrzynkę pocztową ?

Venti.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby wysłać przedmioty przedmioty innemu graczu lub naszej postaci na tym samym koncie musimy udać się do Enklawy. Udajemy się do posłańca i mamy skrzynkę pocztową, klikamy w zakładkę Stwórz.

21b5d70a.png

1 - wpisujemy nickpostaci@profil

2 - nazwa tematu

3 - opis

4 - w tych slotach z naszego ekwipunku przenosimy na puste okienka przedmioty

5 - opcja, która usuwa całą treść

6 - jeśli wszystko zrobiliśmy klikamy wyślij, aby list został wysłany

Po wysłaniu listu udajemy się do skrzynki pocztowej i sprawdzamy czy list doszedł. Po otwarciu zawartości listu widzimy to co wypełnialiśmy i nasze przedmioty jakie wysłaliśmy, potem wystarczy tylko przenieść przedmioty do naszego ekwipunku. Nie można przesyłać między graczami lub naszymi postaciami waluty. W ciągu dnia możemy wysyłać tyle listów ile nam się podoba, gdyż nie ma żadnego ograniczenia.

Opublikowano

Ja zrobiłem osobne konto i przeniosłem złoto. Plusem jest nawet to, że zużyłem tę podstawową ilość diamentów na drobne wydatki i przerzuciłem sobie. ;)

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Neverwinter] Jak wysyłać przedmioty przez skrzynkę pocztową ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...