Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próba beatboxu z Dubstepem - Ocenniajcie :D

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=VYsW1kWb9NY&feature=youtu.be

Tak jak w opisie filmu:

Tak to ja ten harmonijkarz ;D
Mówią mi żebym po beatboxował Dubstepowo, tymczasem ja za bardzo w tych klimatach nie siedzę.
Beatboxuję amatorsko, dla przyjemności. Jak widać zaopatrzyłem się w lepszy mikrofon... a to jest maciupeńki kroczek w dobrym kierunku ;D
Obejrzałem kilka tutoriali, zaglądnąłem w gardło nie jednemu beatboxerowi i właśnie...
co mi tu wyszło? Wstawiam wam próbeczkę :) Mam nadzieję że się spodoba :D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Ty to robisz tylko ustami? Zajebiście!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

No to taka próbeczka amatorska, jak patrzylem innych beatboxerów to srałem z przerażenia, ci tam piszczą, kaszlą ... wszystko to daje ohoho zajebisty efekt ;D

Opublikowano

ćwiczę i ćwiczę ;D

Ale jestem w trakcie mutacji i niektóre dźwięki po prostu nie jestem w stanie wydobyć ;D

Opublikowano

ZIomeczku to jest zajebis** ! Wielki szacun ja sie cały poplułem jak próbowałem Cie naśladować :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Dla mnie chujowe.

Zmień zainteresowanie albo przestań dodawać te filmiki na mpc i robić z siebie idiote.

Wezmę twoją opinię pod uwagę, ale może za kilka lat ;D

Opublikowano

er

Aha.

Ja się nie znam na beatboxie, ale dla przeciętnego zjadacza chleba brzmi zaje*iście :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

No fajnie fajnie

LuL, zaje*iste.Próbowałem przed chwilą tak robić i tata wbiegł do pokoju wystraszony że się duszę xD.

Zaśmiałem się na głos:D

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jejku świetnie! :- )
Ja niestety potrafie tak słabo ;f ale mam wujka który potrafi robić to bardzo dobrze ;)
Miło mi się słuchało i naprawdę masz talent, więc go rozwijaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...