Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywala mnie z gry w głównym mieście.

czopex123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Postanowiłem wczoraj że zagram w grę "Neverwinter" zrobiłem konto,stworzyłem postać, powybierałem potrzebne rzeczy i przystąpiłem do rozgrywki .

Gra spodobała mi się ^ ^ ale niestety mogę zrobić tylko samouczek ponieważ po ostatniej "misji samoouczkowej" tej na moście gdzie walczę z jakimś mini bossem. Wywala mnie z gry, ale nie tak odrazu.

Pojawiam się w mieście i biegnę za ścieżką . Po chwili CrypthicError i wywala mnie do pulpitu -,- . I jak chce wejść do gry na tą postać która jest w mieście to wchodzę i przy końcu ładowania mapy wywala mnie do puplitu :) . Zrobiłem nowe konto i normalnie samoouczek działa ... zrobiłem całego i w mieście znów crash -.- .

Zaktualizowałem wszystkie sterowniki.

Parametry mojego komputera to :

Windows 7 32bit

Ram 4gb

Procek amd athlon 4x 2.8

Karta graficzna Nvidia gt9800

Proszę o pomoc. Gra jest zaktualizowana i pobieram wszystkie paczki aktualnie pobiera mi sie jakaś "2129" mb -,-

Opublikowano

Zaktualizuj IE, Directa, sterowniki do karty graficznej, przeskanuj komputer antywirusem i koniecznie wyczyść rejestr CCleanerem.

Opublikowano

Zaktualizuj IE, Directa, sterowniki do karty graficznej, przeskanuj komputer antywirusem i koniecznie wyczyść rejestr CCleanerem.

Nic z tego nie pomogło, masz może jeszcze jakieś pomysły ?

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako Admin.

Zawsze tak uruchamiam . Jestem trochę kumaty w te klocki, ale niestety nie wiem akurat co jest powodem tego crasha .Reinstal już odpada też.

Opublikowano

Nie wiem czy miałem to samo, raczej nie. Ale ja miałem tak, że mogłem zrobić samą misję samouczkową, później w Enklavie po wczytaniu dostawałem crasha - przeinstalowałem, przepatchowałem grę jeszcze raz i śmigało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...