Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem w plikach SF by Badar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem w plikach serwerowych otóż wczoraj zakładaliśmy serwa u brata wszystko szło gładko aż do włączenia logowania i ch nie mogłem się połączyć z ftp

login:root

hasło:badarformpc

port:22

serwer: moje ip z hamahi z końcówką 100

nie mogłem się połączyć a strona działała bo sprawdzałem.Proszę o odp daje wielkiego +

430023ron2.jpg

Opublikowano

Jeżeli łączysz się z serwerem brata, który stoi na innym kompie, piszesz ip z normalną końcówką, jeżeli dale będzie to samo, odpalcie portmapa, wyłączcie zaporę i antywirusa.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Jeżeli łączysz się z serwerem brata, który stoi na innym kompie, piszesz ip z normalną końcówką, jeżeli dale będzie to samo, odpalcie portmapa, wyłączcie zaporę i antywirusa.

Nie o to mi chodzi ja nie mogę się połączyć z serwerem ftp

430023ron2.jpg

Opublikowano

Hm... kiedyś stawiałem serwer na jego pliikach i tez miałem taki błąd, ale nie pamiętam za bardzo go.Polecałbym stawić serwer od nowa i upewnij się czy wpisujesz dobrze pasy do ftp

///edit:
Masz właczony w PortMapie port 22?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

To przecież mówię... Jeżeli łączysz się z serwerem który stoi na innym kompie, piszesz ip z normalną końcówką, na następny raz spróbuj, a potem pisz komentarz.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Hm... kiedyś stawiałem serwer na jego pliikach i tez miałem taki błąd, ale nie pamiętam za bardzo go.Polecałbym stawić serwer od nowa i upewnij się czy wpisujesz dobrze pasy do ftp

///edit:

Masz właczony w PortMapie port 22?

tak

430023ron2.jpg

Opublikowano

Jak łączysz się z serwerem, który stoi na innym kompie to musisz wpisać ip bez końcówki 100

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...