Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wasza kreatywność na pluginy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , a więc chcę zaczerpnąć waszej rady (graczy) jakie pluginy chcięlibyście na serwerze oraz jaki typ serwera proponujecie itp. , mam zamiar stworzyć więc chcę zaczerpnąć trochę wiadomości :)

Opublikowano

Serwery to może... SkyLand albo SURVIVAL + FRAKCJE
Pluginy to:
- OX
- Event (Chodzi o to że admin wpisuje komende.. Gracze mogą się zapisać i po X czasu wszystkich graczy teleportuje do admina prowadzącego event)

Opublikowano

Rób serwer jaki Ci się podoba :) W czym jesteś lepszy czy w FB czy Surviwal , Skyblock itp.

Wgraj plugin na MobArene, Spleef, Plugin na bronie, to zależy od Ciebie ;)

Opublikowano

Proponowal bym Ci zrobić SB, ponieważ takich serwerów jest mało, a są to jedne z ciekawszych ;) Pluginy musisz wgrac według swojego gustu, ale polecam MobArena, Spleef :)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Proponowal bym Ci zrobić SB, ponieważ takich serwerów jest mało, a są to jedne z ciekawszych ;) Pluginy musisz wgrac według swojego gustu, ale polecam MobArena, Spleef :)

Co to znaczy SB ? ;/

Opublikowano

Moze cos dla trudnej gry?

Wiecej potworków, 5-7 serc zamiast 10.

zmniejszona ilość rud.

Wyłączone/utrudnione enchanty

To samo z potkami

Wyłączone naprawianie enchantowanych itemków.

I jak juz chce sie naprawde utrudnić to utrudnic/wylaczyc regeneracje hp. Np tylko zlote jabuszka, albo znacznie utrudnic regeneracje glodem :D 1hp = 2pkt saturacji. Czyli 1 serce kosztowało by az 2 kawałki głodu,

Czyli taki survival hardcore ale bez bezsensownych banów :)

Jest tylko problem... polscy gracze to noby, jak nie ma darmowych diaxow i gm to nie wejdą.

Wiec zrob lipny serwer zatrudnij 3/4 modów po 11 lat, MAX 13. Daj dla vipow jakieś super itemki, i za 4 miesiące bd miał 200 slotow z 10.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...