Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aimbot Do Cod Mw2

Insomnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zapewne widzieliście już na youtubie albo innych tego typu stronach filmy z aimbotem w roli głównej. Ciekawi mnie czy któryś tutejszych wyjadaczy miał styczność z tego typu hackami do MW2. Sam któregoś razu spotkałem takiego przyjemniaczka na serwerze i zastanawia mnie do dziś skąd wział on taką zabawke. Jeżeli ktoś posiada aimbota albo coś naprawde przydatnego w MP to jest dobry moment żeby się podzielić :P

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Zapewne widzieliście już na youtubie albo innych tego typu stronach filmy z aimbotem w roli głównej. Ciekawi mnie czy któryś tutejszych wyjadaczy miał styczność z tego typu hackami do MW2. Sam któregoś razu spotkałem takiego przyjemniaczka na serwerze i zastanawia mnie do dziś skąd wział on taką zabawke. Jeżeli ktoś posiada aimbota albo coś naprawde przydatnego w MP to jest dobry moment żeby się podzielić :P

Pozdrawiam

Nie ma i nie będzie na public aimboty tylko private

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

A to ciekawe bo wyraźnie widziałem na killcamie że delikwent z takowego korzystał i nie dam sobie wmówic że to nie był aimbot. Temat uważam nadal za otwarty

Opublikowano

OMG ! Ludzie nie wiem po co psujecie sobie zabawe z gry normalnie bez zadnych botów itp. Rozumiem jeśli gra jest darmowa no to tak, ale jeśli gra jest płatna i ktoś wyłożył na nią 100zł i chce pograć dla przyjemności to osoba z cheatami psuje całą zabawe z gry i odechciewa się grać. Rozumiem to jest forum o cheatach ale do gier płatnych nie powinno być działów. Takie jest moje zdanie !

Gość Mounthains
Opublikowano

OMG ! Ludzie nie wiem po co psujecie sobie zabawe z gry normalnie bez zadnych botów itp. Rozumiem jeśli gra jest darmowa no to tak, ale jeśli gra jest płatna i ktoś wyłożył na nią 100zł i chce pograć dla przyjemności to osoba z cheatami psuje całą zabawe z gry i odechciewa się grać. Rozumiem to jest forum o cheatach ale do gier płatnych nie powinno być działów. Takie jest moje zdanie !

więc po cholere tutaj siedzisz na forum? To jest forum o hackach i ułatwieniach do gry -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...