Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja: Unreal Tournament

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa: Unreal Tournament

Kategoria: Freestyle użytkowników

Data dodania: 10 lipiec 2013 - 13:20

Autor: TheBBRcast

Krótki opis: Rejken bierze na tapetę Unreal Tournament! Nie ma to jak wspomnienia z dzieciństwa :) oraz setki wspaniałych godzin spędzone przy tej grze. Po prostu kocham tą gierkę. A jaka jest Wasza ulubiona gra z przed wielu lat?:)

Pokaż film

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moją ulubioną gierką jest również stary, ale dobry UT 99 :) Nie wiem jak inni ale dla mnie jest bombowa, ciągle w nią gram, posiadam nawet oryginalną płytkę ! Dałbym fotkę ale gdzies USB się zapodziało. Co do gry to dla mnie lepszej nie ma i nie będzie. Gra jest wyjątkowa (dla mnie i wielu.. innych też) i na pewno nie przestanę w nią grać. Tyle że kiedyś to młody byłem, a grałem bardzo dobrze. Teraz coś mi nie idzie, ale idzie walić headshoty :P

Dodam też, że w tą grę nie można tak po prostu nie grać, trzeba zagrać. Jak kolega niżej napisał mnie również wiele dzisiejszych gier ~2013 mdli. I jeśli ktoś ma negatywne opinie to nic nie powinien zarzucić, bo przypominam - gra wyszła 14 lat temu, czyli rok 1999! A wiadomo jak wtedy było, jakie komputery, jak się grało. I nie obchodzi mnie to, czy jest rok 2013, czy będzie 2040 - i tak w to będę grać. Jednak że jedna rzecz mnie denerwuje - błędy :( Podczas grania potrafi mi zniknąć broń i gra nie reaguje, po chwili błąd na cały ekran.

Jak coś gram na serwerze unreal://212.83.63.234:7777 (lubie ten strangelove <3). Jak ktoś jest chętny pograć, to zapraszam na PW :)

Sorki, że daje odp. po 2 miechach, ale dla tej gierki wszystko :P

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...