Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam problem z ETS2 i najnowszym patchem 1.4.1

warrock hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zaaktualizowałem grę ETS 2 do wersji 1.4.1 z 1.3.1 i gdy wezmę zlecenie (mam własną ciężarówkę) i przejadę kawałek to nagle zlecenie się anuluje usuwa wszystkie pojazdy wokół mnie zlecenie się anuluje bez żadnych kosztów POMOCY daje like!!!

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

W "moje dokumenty" powinienem mieć folder "Euro Truck Simulator 2" i tam w nim masz folder "Profile", no i skopiuj ten folder, potem po re-install wklep go tam i powinieneś mieć swój profil.

Opublikowano

W "moje dokumenty" powinienem mieć folder "Euro Truck Simulator 2" i tam w nim masz folder "Profile", no i skopiuj ten folder, potem po re-install wklep go tam i powinieneś mieć swój profil.

Przy przykladowo posiadaniu patcha 1.3 i zmienieniu patch na 1.4.1 i wklejeniu save po reinstalce moze sie duzo zmienic tzn. zamiast 30 garazy bedzie 15 zamiast 20 ciezarowek bedzie 10. Mi sie to stalo ... Mialem prawie cala mape przejechana i zostalo mi pare garazy odblokowanych.

Powodem moga byc wgrane mody niekompatybilne z wersja 1.4.1

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Tutaj nie chodzi o wymagania bo na wersji 1.3.1 chodziło na full detalach i nawet się nie ścinało a kiedy wrzuciłem tego nowego patcha zaczęły się te problemy.

Opublikowano

Crack na wersje 1.3.1 1.4.1 i 1.4.3 ten koleś wiedziałem ;D też mam od niego cracka i to chyba przez cracka wywala ;) spróbuję zaraz innego cracka

Opublikowano

wywalcie te głupie cracki !!! to sa gowna ja gdy miałem cracka to tez mnie wywalalo a gdy usunolem działa dobrze :) gdy klucze nie działają odłączcie się od neta i właczcie etsa :)

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, gram w ets2 i przejechałem juz prawie 4000km i mam 8lvl po tych km gdy jade z jakims zleceniem przez jakis czas to dzieje sie cos dziwnego nie wyskakuje zadne błąd tylko wywala mnie do menu gry to tego menu co jest tam przykładowa nasza dziezarówka pokazana, bank,itp raz wyskoczył mi błąd ze prgram nie odpowiada i sie gra sama wyłączała dodam jeszcze raz ze wczesniej jak grałem było normalne, stało sie to po rzejechaniu kilku tys km

nie wiem czy podawac naczym gram ale podam...

Amd 455 x3 podkrecony na x4 4000mzh

4gbram

Grafika HD 7750 Gigabite

siągałem inne ETS2 i była z nimi inna kicha a ta działa fajnie i do tego 1.4.8 wersia Prosze o pomoc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

To nie zależy od przejechanych km ani od pobranego ets 2... ja mam przejechane ponad 105 000 km i nadal mam dobrze.

Czytalem o tym, że jest jakiś problem z patch-em 1.4.7 i 1.4.8.

wyszedl juz patch 1.4.12 i w nim zaszly male poprawki zainstaluj tego patch i zobacz czy bedzie dobrze.

I napisz..

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie musisz za każdym razem wyłączać neta, poprostu w opcjach wieści z sieci na off i zapora ma blokować ets'owi dostęp do neta ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...