Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak myślicię imba dostanie unbana ?

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fx Imba i Fx Alvado nie dostaną ub na 101%, nie ma szans, Tadzik sie wkurwil, że disu nie ma tylu widzów i zbanował obydwa konta w nadzieji, że wszyscy pójdą do disa.

Niestety mu nie wyszło i miał jeszcze jedno konto xD

Tadzik często obserwuje jego stream i nie daje mu żyć, to jest śmieszne, bo on w sumie nie robi nic takiego, reszta community sobie odpierdala i flamuje, a banów nie dostaje

na iMMMMMba nie dostanie raczej bana, bo tam nie pisze już takich rzeczy xD

Opublikowano

on jest tak slaby ze mnie to tak jebie i tak ogladam wiekszosci zagranicznych streamerwo ,chce playsy a nie gunwo

nie dostanie przykro mi

­

Opublikowano

lul on nie ma czasami więcej kont ? wczoraj ok. 22 oglądałem stream diamenta i tam był imbaMONSTER czy jakoś tak.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Na iMMMMMbie nie dostanie bana, bo sam zooltar mówił, że zachowuje się wzorowo. A co do fx imby to nie wiadomo. Ale myślę, że po jakimś czasie dostanie ub.

Opublikowano

Co wy pierdolicie ze Tadek się na Imbe wkurwił, wczoraj był u niego na live.

Btw. Alvado ma dawno unbana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...