Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Misje

Eftar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Kolejna postać i kolejne bugi. Pisałem do supportu, ale nie mogliśmy dogadać się i skierowali mnie na forum. Ale to swoją drogą. Mam misje(D):

52367c9e53675180.jpg

Jak to wykonać mając maksymalny lvl?

Opublikowano

Czy szanowny pan zwraca uwagę na szczegóły? Nie jestem w grze od wczoraj. ;) Chodzi o to, że te misje są na mniejszy lvl, <60. A już tam nie mogę się dostać. Jak wszystko pisać to wszystko. Zaliczając epickie dungi skończę je?

Opublikowano

Czy szanowny pan zwraca uwagę na szczegóły? Nie jestem w grze od wczoraj. ;) Chodzi o to, że te misje są na mniejszy lvl, <60. A już tam nie mogę się dostać. Jak wszystko pisać to wszystko. Zaliczając epickie dungi skończę je?

Misje powinieneś wykonać od razu po wzięciu questa i powinno ci wskazać drogę, gdzie znajduje się instancja. Wątpie, aby zaliczyło ci epickiego, ale możesz spróbować.

Opublikowano

Misje powinieneś wykonać od razu po wzięciu questa i powinno ci wskazać drogę, gdzie znajduje się instancja. Wątpie, aby zaliczyło ci epickiego, ale możesz spróbować.

Chęci są, ale bugi w postaci braku ukończenia dungu, czy też też ta śmieszna kolejka, która nie działa jak powinna, uniemożliwiły wykonanie tych zadań. ;/

Opublikowano

Z racji tego, że udało mi się rozwiązać problem, postanowiłem odświeżyć. Na dungeony o dziwo można się normalnie dostać z wyższym poziomem, ale nie przez kolejkę. - Nie wiem, dlaczego wcześniej nie mogłem. Dodam, że Łapacz Ognia jest zbugowany. Dlaczego? Wezmę udział, dostanę nagrodę, ale i tak muszę wykonać tego q. :P To samo tyczy się Lolith. Czy to w dwadzieścia minut czy więcej i tak po ukończeniu nie zalicza. Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...