Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.sg

MrTotalName

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Wiece może oco chodzi z metin2.sg strona nie działa Clinet się nie odpala w ogóle? wiece coś na ten temat ?

DDosują go czy co?

proszę o szybka odpowiedz

dziękuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

z tego co wiem to sie zaczelo jakis czas po odejsciu GMa. GM ukradl pliki i stworzyl swoj priv serw. Administracja SG sie zdenerwowala i wyslala na jego serwer DDOSy. Teraz on sie msci i wysyla DDOSy na SG. To moze jeszcze jakis czas potrwac. Mnie tez to denerwuje ale trzeba troche cierpliwosci.

Opublikowano

z tego co wiem to sie zaczelo jakis czas po odejsciu GMa. GM ukradl pliki i stworzyl swoj priv serw. Administracja SG sie zdenerwowala i wyslala na jego serwer DDOSy. Teraz on sie msci i wysyla DDOSy na SG. To moze jeszcze jakis czas potrwac. Mnie tez to denerwuje ale trzeba troche cierpliwosci.

n508fe29ac766c.jpg

apple.png

Opublikowano

O jezu... Co za ...

JAK KTOŚ NIE WIE NIECH NIE PISZE!!

Po 1 są ataki ze strony Co.Nz ... Po tym jak wcześniej team z sg usunął tam wszystkie konta i tak będzie przez jakiś czas będą ciągle między sobą robić tak.

ps będzie to trwać tyle aż się znudzi tym co to robią. I możesz być pewien że to nie ostatni o ile pamiętam w tym roku to już 3

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...