Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPA / PPD - Doświadczona osoba

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję doświadczonej osoby, która przypomniała by mi to i owo ze świata PPA,

nie bawiłem się w to od kilkunastu miesięcy, chcę wznowić działalność, ale nie znam aktualnych programów do reklamy ani najlepiej 'sprzedających się' nisz (chodzi rzecz jasna o gatunek, a nie chamskie podanie jak na tacy niszy).

Dodatkowo, jaki serwis jest teraz według Was najbardziej opłacalny pod względem:

a) Wypłacalności (Czas i ew. prowizja)

B) Kontaktu (Szybkość i jakość obsługi)

c) Pieniędzy (Za 1 pobranie)

Prosiłbym o uargumentowanie poszczególnych punktów,

pozdrawiam.

Opublikowano

Co do serwisów wg. mnie Astrocash jest jednyn z najlepszych serwisów w Polsce, stawki są bardzo dobre, najwięcej francja do 25$. Przelewają pieniądze wciągu 15-stu dni od zlecenia.

Opublikowano

Korzystałem już z astrocasha, prowizja za wypłatę ekspresową jest za duża, powinna być imho. zerowa, dodatkowo dość długi termin czekania na przelew, czekałem właśnie ponad 15 dni, mimo przypominania się.

Opublikowano

AstroCash najlepsze :)

Korzystałem już z astrocasha, prowizja za wypłatę ekspresową jest za duża, powinna być imho. zerowa, dodatkowo dość długi termin czekania na przelew, czekałem właśnie ponad 15 dni, mimo przypominania się.

z tego co ja wiem to w kazdym seriwsie jest taka sama albo podoba prowizja. BTW. Czytanie ze zrozumieniem. Wypłatę możesz zlecić kiedy chcesz ale i tak pieniądze dojdą ~15 dnia miesiąca.

Nikt ci nie poda niszy. Polecam jakieś hacki jak na początek, a potem to już trzeba mocno kombinować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...