Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ati 5470 sterowniki problem

skret

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki maly problem posiadam lapptopa asus k52d i mam w nim karte graf. Ati radeon mobility hd 5470 1 gb i napoczatku jak dostalem tego laptopa to karta miala takie fajne sterowniki z zaravistymi opcjami graficznymi a nie dawno moja siostra -.- zainstalowalo jakies gowniane stery co w ustawieniach graf mozna wylaczyc tylko antylising i synchronizacje pionowa. Czy moze mi ktos pomoc w znalezieniu tych starych sterow badz jakis dobrych sterw do bf3 dla tej karty ? Dodam tylko ze one nnazywały sie jakos catalis center czy jakos tak skrot byl ccc. Za pomoc dam like . Ps sry za pisownie pisalem na tablecie

BBEDAB064D0FA383.png

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Menedżer urządzeń, ppm na swoją kartę i właściwości, sterownik, przywróć stary sterownik. Jak nie zadziała to proponuję deinstalację całego sterownika wraz z oprogramowaniem i instalację czegoś ze strony producenta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...