Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Ligowe punkty <3

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Nie wie ktoś ile sie jeszcze musze kuhwa trudzic zeby wyjsc na ten gold?

Posiadam Silver 1, wczoraj wbilem sobie 97 punktow po czym zagralem kolejna gre, ucieszony wygrana stwierdzilem, ze to koniec męki w silverze i dostane te +3 pkt.. dostalem +1, okej mysle sobie - musi byc trudniej bo to juz dywizja 1 wiec musze sie natrudzic.

Z nadzieja, ze za kolejny mecz dostane wiecej, nazajutrz odpalam kolejny mecz z dorobkiem 98 pkt, po wygranej kolejny raz otrzymałem +1 pkt.. no to mowie dobra, ch*j jeszce jeden meczyk i mam meczyki promocyjne. Przed 5 minutami skonczylem meczyk juz sie tak cieszylem, zajebiscie ku*wa wkoncu mecze promocyjne! Przed meczem zazartowalem do kolegi, ze dostane pewnie 0,5 pkt znajac moje szczescie.. bo wygranej okazalo sie, ze dostalem mniej niz 0,5 bo otrzymalem ich 0..

Jestem totalnie wkur*iony.. Wygralem okolo 7-8 ostatnich meczy pod rzad i pewnie bo takim winstreaku nadejdzie pora na losestreak i pewnie za przegrana dostane z -5 ...

mozecie uznac to jako bol dupy i placz gimba z elohell.

A co wy na to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...