Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Silver I a Gold V

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Nie wie ktoś ile sie jeszcze musze kuhwa trudzic zeby wyjsc na ten gold?

Posiadam Silver 1, wczoraj wbilem sobie 97 punktow po czym zagralem kolejna gre, ucieszony wygrana stwierdzilem, ze to koniec męki w silverze i dostane te +3 pkt.. dostalem +1, okej mysle sobie - musi byc trudniej bo to juz dywizja 1 wiec musze sie natrudzic.

Z nadzieja, ze za kolejny mecz dostane wiecej, nazajutrz odpalam kolejny mecz z dorobkiem 98 pkt, po wygranej kolejny raz otrzymałem +1 pkt.. no to mowie dobra, ch*j jeszce jeden meczyk i mam meczyki promocyjne. Przed 5 minutami skonczylem meczyk juz sie tak cieszylem, zajebiscie ku*wa wkoncu mecze promocyjne! Przed meczem zazartowalem do kolegi, ze dostane pewnie 0,5 pkt znajac moje szczescie.. bo wygranej okazalo sie, ze dostalem mniej niz 0,5 bo otrzymalem ich 0..

Jestem totalnie wkur*iony.. Wygralem okolo 7-8 ostatnich meczy pod rzad i pewnie bo takim winstreaku nadejdzie pora na losestreak i pewnie za przegrana dostane z -5 ...

mozecie uznac to jako bol dupy i placz gimba z elohell

Opublikowano

Boże ale bol dupy gimba i elohell

To jest normalne, Riot próbuje cię wqrwic na każdy możliwy sposób, czego od nich chcesz? Poza tym wbijając do golda wchodzisz do gorszego lajna od bronze

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

@up

Tak kuhwa xD dostane -5 i graj potem znowu.. boje sie grać teraz ale nie wiem czy nie pojde zagrać 1 gry i jebac to.. chyba ze mnie ktos WYCARRYUJE xD

Opublikowano

Lolking nie pokazuje nawet zbliżonego mmr.

Trochę się trzeba przemęczyć, zagrać jeszcze te kilkanaście gier, może nawet kilka przegrać. A liga wbije się sama.

I tak to, że wbijesz się wyżej kompletnie nic nie zmieni. Bo te dywizje to pic na wodę.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

ja po wbiciu 99 LP miałem 3 mecze pod rzad +0, kolejny przegrany = -5 a potem dostałem 6 pkt i serie.

11.jpg

Opublikowano

Boże ale bol dupy gimba i elohell

To jest normalne, Riot próbuje cię wqrwic na każdy możliwy sposób, czego od nich chcesz? Poza tym wbijając do golda wchodzisz do gorszego lajna od bronze

Ty piszesz zawsze co innego? Ostatnio pisałeś, że gold jest wiele lepszy od brązu, a teraz co, gold = brąz 6?

A tak do tematu, powiem Ci, że musisz przegrać pare gier potem znowu wygrać, oni chcą sprawdzić czy jesteś na tyle dobry by być w goldzie, ja mam to samo teraz, dostawałem po 4 przez 15 gier, spadłem i zacząłem dostawać po 15-20, jestem teraz wyżej niż przed spadkiem.

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Wszyscy raczej wiedzą że ten system ligowy nie jest idealny, jest dosyć dużo bugów i błędów więc najlepiej przy grach +0 czy +1 pkt napisać do supportu i czekać na odpowiedź, możliwe że to naprawią dla wszystkich :>

Myślę że na odbugowanie wystarczy jedna przegrana a następnie wygrana :>

Opublikowano

Gra wykrywa ze masz sporo pkt i za proste, krotkie mecze, ze słabymi przeciwnikami dodaje po prostu tyle pkt i tyle, zadnej filozofii czy bugu tu nie ma. Najlepije przegraj jakis mecz i wygraj nastepne, tak bedzie najprosciej.

Opublikowano

No sprobuje przegrać teraz jakiś mecz.

Tylko najgrosze jest to, ze teraz mialem pelno easy meczy a podczas serii pewnie przegram all xD

Opublikowano

Zajebiscie..

Wygrałem kolejny mecz i znow +0 pkt. Kurwa Riot ;_;

lolking: http://www.lolking.net/summoner/eune/29505670#history

a tak wgl to MMR mi stoi w miejscu od paru meczy nie rusza sie z 1499

To fajnie ziomek że znasz swoje ukryte elo którego nie da sie zobaczyc xD Jeśli masz na myśli to elo na lolkingu to jest tylko szacowane tzn. ile powinienieś mieć elo mając tyle LP... MMR NIE DA SIĘ ZOBACZYĆ ale ono rośnie w normalnym tempie.. Jeśli dostajesz +0/1 pkt to znaczy że twoje MMR jest za niskie żeby dostać się do kwalifikacji do golda.. proste .__.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...