Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Wasz ulubiony team LoL'a ?

z1xeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Team Alternate, Lubi ich agresywny styl gry. A Najlepsze logo to chyba Ninjas In Pyjamas :P

S4UkBPU.png

Opublikowano

Gambit :)

Najlepsza drużyna świata, uwielbiam ich grę, zawsze dają z siebie wszystko, ich styl gry jest zajebisty, Diamond, jak dla mnie najlepszy jungler EU, który wniósł dużo jeśli chodzi o junglowanie w S3 (nasus, volibear to te najbardziej znane), to on wyznaczał nowe standardy, był najlepszym junglerem podczas mistrzostw świata w S2, jego Lee sin robił rozpierdol po calości, do tego jego udyr. Uwielbiam ich też za akcje w S2, gdzie Alex wziął mastera yi i śmiali się z przeciwników, tamci zdziwieni (master AP był wtedy picknięty chyba pierwszy raz podczas jakichkolwiek zawodów) i zrobił pente xD Albo ten Zilean podczas mistrzostw. Nie bał się pójść taką postacią i wygrał.

Właśnie kupiłem sobie nawet obrazek przywoływacza Gambitów :3

Moja druga ulubiona drużyna to CLG.NA

Szacun dla hotshotaGG, który wiedział, że jest najsłabszy w drużynie i odszedł, ale pozostał jako trener, jedna z najbardziej rozpoznawalnych drużyn na NA, długa działalność i świetna gra, nie ma co pisać, po prostu są zajebiści

Opublikowano

TSM Snapdragon albo Curse

Ostatnio Curse stracilo swojego skill'a ale i tak podoba mi sie jak graja.

TSM - Najlepsza druzyna jak dla mnie. Nawet jak przegrywaja mecz potrafia przeprowadzic szybka kontre i wygrac. Graja do konca

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Gambit :)

Najlepsza drużyna świata, uwielbiam ich grę, zawsze dają z siebie wszystko, ich styl gry jest zajebisty, Diamond, jak dla mnie najlepszy jungler EU, który wniósł dużo jeśli chodzi o junglowanie w S3 (nasus, volibear to te najbardziej znane), to on wyznaczał nowe standardy, był najlepszym junglerem podczas mistrzostw świata w S2, jego Lee sin robił rozpierdol po calości, do tego jego udyr. Uwielbiam ich też za akcje w S2, gdzie Alex wziął mastera yi i śmiali się z przeciwników, tamci zdziwieni (master AP był wtedy picknięty chyba pierwszy raz podczas jakichkolwiek zawodów) i zrobił pente xD Albo ten Zilean podczas mistrzostw. Nie bał się pójść taką postacią i wygrał.

Właśnie kupiłem sobie nawet obrazek przywoływacza Gambitów :3

Moja druga ulubiona drużyna to CLG.NA

Szacun dla hotshotaGG, który wiedział, że jest najsłabszy w drużynie i odszedł, ale pozostał jako trener, jedna z najbardziej rozpoznawalnych drużyn na NA, długa działalność i świetna gra, nie ma co pisać, po prostu są zajebiści

+1

Take it easy my friend

Opublikowano

DIG, TSM oraz Curse to imo najlepsze drużyny. Każdy ma swój styl, Curse wyjdzie na plus bo obecnie totalnie innym stylem grają, z racji też że Edward doszedł i ich 'uczy'.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

clg ,lubie ich late gamowy styl gry oraz cloud9 polegajacy na zbieraniu objectivsow

logo najlepsze maja wyzej wymienione i sk nie ma wcale brzydkiego

­

Opublikowano

MYM (polska druzyna i ich poczucie humoru np. Kominiara i gwalt Libika)

TSM (ogolnie ich styl grania i dyrus, ktory jest zagadka)

Diginitas (ze wzgledu na Qtpiego- moj ulbiony streamer)

Fnatic (styl grania i plejsy)

Curse (za Nyjackiego i jego eyyyy + cya nerds Voyboy'a)

Opublikowano

MeetYourMakers <3 ich humorek w czasie gry, troll picki na lcs'ach xD, to że grają do końca i się nie poddają .

A najlepsze logo to MYM i Dagnite .

lucyfergif.gif

Opublikowano

ulubiony team to GAMBIT. Kibicuje im od kiedy tylko zacząłem oglądać turnieje lola. Diamond bardzo dużo wniósł do jungli (np. zapoczątkował aegis na junglerze). Alex np. teleport na ryze (IEM KATOWICE <3), albo genja muramana na ashe.

Nigdy się nie poddawają, grają bardzo dobrze i oczywiście lubie sie smiac z ludzi którzy mówią że darien nie potrafi grać

<>

Opublikowano

ulubiony team to GAMBIT. Kibicuje im od kiedy tylko zacząłem oglądać turnieje lola. Diamond bardzo dużo wniósł do jungli (np. zapoczątkował aegis na junglerze). Alex np. teleport na ryze (IEM KATOWICE <3), albo genja muramana na ashe.

Nigdy się nie poddawają, grają bardzo dobrze i oczywiście lubie sie smiac z ludzi którzy mówią że darien nie potrafi grać

dokładnie.

nowe buildy, które wprowadzają, genja zawsze robi po swojemu, wprowadza nowości, oni wyforsowali GA na meczach, pamiętam, że nawet po nerfie robili GA.

Albo jak oglądalem pierwsze ich mecze jak zaczynałem oglądać to robili chyba jako 3 item od razu GA i wygrywali wszystkie mecze

W EU to oni wprowadzają nowości, jest to najlepsza drużyna, to co robią to się w głowie nie mieści

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...