Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bol vip

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vip kosztuje 10$, nie polecam kupowania od użytkownika TheSaint, strasznie zawyża ceny. Nie jest on adminem

10$ = 34zł w przeliczeniu przy płaceniu

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Mam takie pytanko, nie dotyczące tematu, co to jest BOL VIP?

Bol tylko, że z dodatkowymi możliwościami. A sam bol to bot do lola.

Opublikowano

PSC sam się bodajże przelicza na inne waluty więc nie wiem z czym on ma problem.

Bo niby w jakim razie kupując za psc polskie mogę kupić rp na EUW w €... (to samo z NA itp)

Nie łatwiej kupić tam na PayPalu ? Mają opcje z subskrypcja (czyli co miesiąc będzie Ci ciągle pobierać te 10$) bądź "manualną".

Ja na twoim miejscu brał bym zakup za pomocą PayPalu :)

18z7.jpg

Na forum od 12-07-2013

od godziny 01:53

Opublikowano

tak jak up, daj tą kase z psc na paypal'a i po problemie, samo zmieni walutę na $.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

ale nie trzeba miec konta bankowego tylko PAYPAL ... a to chyba nie konto bankowe.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

tylko ze psc juz kupiłem;/ ale on nie chce do lola to podobno..

To się pośpieszyłeś ^^

Ale tak jak mówię to tak czy siak nie powinien mieć problemów z tym bo 50zł to ~11€. Gdyż samo się zamienia na bieżąco.

Jak już naprawdę by nie chciał to może znajdziesz kogoś (zaufanego) na tym forum bądź innym która zaoferuje Ci zamianę tych PSC na $ na PayPalu :)

#Edit.

Jak dobrze pamiętam na Paypal nie potrzeba mieć konta bankowego, a jak już to tylko kartę płatniczą (jeżeli sam nieposiadasz weź od rodziców itp.) W tedy chyba tylko wystarczy przelać pieniądze na to konto i można nimi już operować.

Dokładnie nie pamiętam możesz o tym poszukać na google.

18z7.jpg

Na forum od 12-07-2013

od godziny 01:53

Opublikowano

@edit

teraz patrze to nie można wymienić (kiedyś się dało)

spytaj się Anonymousa jest tam developerem

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Gadałem z Saintem, ale pisze że PLN odpada ze względu na podatki, nic wam nie poradzę :\ Możecie próbować przez rożne serwisy wymiany PSC -> Paypal, ale i tak będzie potrzebny Paypal z potwierdzoną kartą kredytową. Ew. u innych osób, na forum Bola widziałem że ktoś jeszcze oferował, możecie z nim pogadać, ale pamiętajcie że nikt nie gwarantuje że dostaniecie co on obiecał.

@Down Może już nie trzeba, w sumie sam VIPa nie kupowałem od b. dawna :P Sposób z paypalem dobry, jak ktoś chce VIPa to dobry pomysł. Co do takich serwisów, nie wiem nigdy nie używałem, kolega sprzedawał boty kiedyś do DarkOrbit i mówił mi że miał jakiś taki jeden zaufany, ale nie pamiętam jaki :\

Opublikowano

@up te wszystkie serwisy PSC > PayPal to zwykły scam... wpisujesz kod PSC i piszą ci żeby czekać, po kilku godzinach na PSC juz masz założone hasło.

@up i czemu potrzebny jest PayPal z potwierdzoną kartą?? ja mam fejk konto na PP z fejk danymi na które tylko puszczam przelewy na BoLa, potwierdzałem tylko maila nic więcej.

http://botoflegends.com/forum/topic/5079-serviceselling-vip-with-pscmb/#entry66145

Tutaj masz jedyną opcję kupna poprzez PSC, lecz będzie cię to kosztowało 3x 20 PLN w PSC.

a tak btw. nie prościej założyć konto na PayPalu i pójść na pocztę zrobić przelew 34 zł zamiast płacić 60 zł PSC?

edit: tylko pamiętaj że na druczku do przelewu trzeba wpisać te same imię i nazwisko co na koncie paypal, nie musi być prawdziwe.

Opublikowano

@up te wszystkie serwisy PSC > PayPal to zwykły scam... wpisujesz kod PSC i piszą ci żeby czekać, po kilku godzinach na PSC juz masz założone hasło.

@up i czemu potrzebny jest PayPal z potwierdzoną kartą?? ja mam fejk konto na PP z fejk danymi na które tylko puszczam przelewy na BoLa, potwierdzałem tylko maila nic więcej.

http://botoflegends.com/forum/topic/5079-serviceselling-vip-with-pscmb/#entry66145

Tutaj masz jedyną opcję kupna poprzez PSC, lecz będzie cię to kosztowało 3x 20 PLN w PSC.

a tak btw. nie prościej założyć konto na PayPalu i pójść na pocztę zrobić przelew 34 zł zamiast płacić 60 zł PSC?

@up pisałem ale narazie nie odpisał

tylko ze mam juz to psc 50 i 20 zł

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

@up nie da rady, co najwyzej mozesz jakiegos typa poprosic zeby dal ci za 65 zl, stracisz tylko 5 i wszyscy zadowleni

jak nie masz nikogo takiego to na tablica.pl

a jak masz juz gotoweczke to idzesz na poczte i robisz przelew

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...